iPhone 11 için Kredi Çekmek Mantıklı Mı?

Telefon almak için kredi çekmenin mantıksızlığını geçtim, neden gelirine göre işine yarayacak bir telefon aramak yerine illa bütçenin üstünde bir sarf malzemesini almak için yol arıyorsun kısmındayım... Apple telefon kullanıyor olmak seni über bir insan haline getirmeyecek.

Ayrıca elinden 2500 liraya çıkarabileceğin bir telefon varsa telefon gibi bir eksiğin de yok demek olmuyor mu?
 
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Şu ana kadar 4.7 inc boyutunda 6S ve sonrasında 7 kullanıyordum birkaç gündür telefonumun serviste olması nedeniyle başka bir cihaza geçtim. Boyutu 5.5 inc olduğu için telefonla yaptığım her işten keyif almaya başladım. O yüzden niyetimde büyük telefon var. X serisi mantıklı olabilir evet ama insan almışken tam alayım diyor 😀. @SHER-LOCKED derece öğrencisi olduğum için bursa sahibim. Ailemden destek almadan bursum ile almayı planlıyorum.
Telefonu alma amacım zaten uzun süre beni idare edebilecek olması, ekran büyüklüğü, hafızasının 32 GB olmaması (çok çektim bu zamana kadar) ve özellikle kamera performansı.
@Yararsız Üye dostum çocuklar gibi ya iphoneum olsun hava atayım kafasında değilim merak etme. Kaç zamandır iphone kullanıyorum ve yetersiz geldiğini hissettiğim için alma niyetim var. Sonuçta iphone 7 ben geç almış olsam da 4 yıl veya daha eski bir telefon, günlük kullanımda bataryadan tut, kamera performansına kadar yetersiz kalıyor. Ve instagrama gezdiğim yerlerin fotoğrafını fazlaca koyarım, kötü fotoğraf görünce koyma isteği kalmıyor.
 
Benim fikrim telefon almak için kredi çekmek pek mantıklı değil faiz girdigi ile kalıyor. Ögrencisin madem para hep lazım oluyor. Krediye verecegin parayla kendine bir hobi edinebilirsin. Spora yazılabilirsin. Makarna dışında başka yemekler yiyebilir dolabına extra yiyecekler koyabilirsin :).Karar senin güzel dostum iyice düşün sonradan pişman olma.
 
@Deffizy hentbol, futbol, koşu sporlarıyla ilgileniyorum bu alanda başarılarım da mevcut. Şu ana kadar makarna benzeri yiyeceklerle midemi doldurmadım doldurmayı da düşünmüyorum😀 Krediye ayıracağım bütçe kendi ihtiyaçlarımın dışında kalan para ile olacak... Teşekkür ederim cevabın için.
 

Geri
Yukarı