kuipen Decapat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 13 3 Temmuz 2022 #1 Merhaba iPhone 11 cihazım için USB-C güç adaptörü alacağım biraz baktıktan sonra bunları bulabildim. Anker PowerPort III Nano 20W USB-C Güç Adaptörü Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü Sizce bunlardan hangisini almak mantıklı veya bunlar dışında hangi güç adaptörleri tercih edilebilir?
Merhaba iPhone 11 cihazım için USB-C güç adaptörü alacağım biraz baktıktan sonra bunları bulabildim. Anker PowerPort III Nano 20W USB-C Güç Adaptörü Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü Sizce bunlardan hangisini almak mantıklı veya bunlar dışında hangi güç adaptörleri tercih edilebilir?
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 3 Temmuz 2022 #2 Direkt kendi adaptorunu alabilirsiniz.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.796 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #3 Amazon.com.tr
Qualty Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Temmuz 2022 #4 shugenzo dedi: Merhaba iPhone 11 cihazım için USB-C güç adaptörü alacağım biraz baktıktan sonra bunları bulabildim. Anker PowerPort III Nano 20W USB-C Güç Adaptörü Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü Sizce bunlardan hangisini almak mantıklı veya bunlar dışında hangi güç adaptörleri tercih edilebilir? Genişletmek için tıkla... Orijinal olmayan adaptört kullanmayın. Pil sağlığı hızlı düşer. Yavaş şarj olur.
shugenzo dedi: Merhaba iPhone 11 cihazım için USB-C güç adaptörü alacağım biraz baktıktan sonra bunları bulabildim. Anker PowerPort III Nano 20W USB-C Güç Adaptörü Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü Sizce bunlardan hangisini almak mantıklı veya bunlar dışında hangi güç adaptörleri tercih edilebilir? Genişletmek için tıkla... Orijinal olmayan adaptört kullanmayın. Pil sağlığı hızlı düşer. Yavaş şarj olur.