Ardq_x Hectopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 135 1 Mart 2020 #1 iPhone 11 iPhone 11 Pro ve Pro Max gibi modellere haziran ayına kadar sizce indirim gibi bir şey gelir mi?
iPhone 11 iPhone 11 Pro ve Pro Max gibi modellere haziran ayına kadar sizce indirim gibi bir şey gelir mi?
EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 1 Mart 2020 #2 Ardq_x dedi: iPhone 11 iPhone 11 Pro ve Pro Max gibi modellere haziran ayına kadar sizce indirim gibi bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Pek zannetmemekle birlikte bende almayı düşünüyorum fakat iPhone 9 gelince düşme imkanı var ama zannetmiyorum.
Ardq_x dedi: iPhone 11 iPhone 11 Pro ve Pro Max gibi modellere haziran ayına kadar sizce indirim gibi bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Pek zannetmemekle birlikte bende almayı düşünüyorum fakat iPhone 9 gelince düşme imkanı var ama zannetmiyorum.
H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 1 Mart 2020 #3 Ardq_x dedi: iPhone 11 iPhone 11 Pro ve Pro Max gibi modellere haziran ayına kadar sizce indirim gibi bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... İphone 11 sence o kadar para verilir mi? Ona vereceğin para ile 3000 TL aynı performansta hatta daha iyi bir telefon bulabilirsin.
Ardq_x dedi: iPhone 11 iPhone 11 Pro ve Pro Max gibi modellere haziran ayına kadar sizce indirim gibi bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... İphone 11 sence o kadar para verilir mi? Ona vereceğin para ile 3000 TL aynı performansta hatta daha iyi bir telefon bulabilirsin.
EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 1 Mart 2020 #4 Silinen üye dedi: iPhone 11 sence o kadar para verilir mi? Ona vereceğin para ile 3000 TL aynı performansta hatta daha iyi bir telefon bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eğer uzun kullanacaksan tabii ki değer fakat 2 yıl kullanır değişirim diyorsan değmez bu arada içerisindeki işlemci piyasanın en güçlü işlemcisi zaten aynı performans birazcık zor olabilir.
Silinen üye dedi: iPhone 11 sence o kadar para verilir mi? Ona vereceğin para ile 3000 TL aynı performansta hatta daha iyi bir telefon bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eğer uzun kullanacaksan tabii ki değer fakat 2 yıl kullanır değişirim diyorsan değmez bu arada içerisindeki işlemci piyasanın en güçlü işlemcisi zaten aynı performans birazcık zor olabilir.
Ardq_x Hectopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 135 1 Mart 2020 #5 Silinen üye dedi: iPhone 11 sence o kadar para verilir mi? Ona vereceğin para ile 3000 TL aynı performansta hatta daha iyi bir telefon bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanım için alacağım ve uzun kullanım için değeceğini düşünüyorum Silinen üye dedi: İphone 11 sence o kadar para verilir mi? Ona vereceğin para ile 3000 TL aynı performansta hatta daha iyi bir telefon bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... 3000tl fiyatlı bir telefonun kalitesinin iPhone 11 kadar olacağını hiç zannetmiyorum
Silinen üye dedi: iPhone 11 sence o kadar para verilir mi? Ona vereceğin para ile 3000 TL aynı performansta hatta daha iyi bir telefon bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanım için alacağım ve uzun kullanım için değeceğini düşünüyorum Silinen üye dedi: İphone 11 sence o kadar para verilir mi? Ona vereceğin para ile 3000 TL aynı performansta hatta daha iyi bir telefon bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... 3000tl fiyatlı bir telefonun kalitesinin iPhone 11 kadar olacağını hiç zannetmiyorum
EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 1 Mart 2020 #6 Ardq_x dedi: Uzun kullanım için alacağım ve uzun kullanım için değeceğini düşünüyorum. 3000TL fiyatlı bir telefonun kalitesinin iPhone 11 kadar olacağını hiç zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle yapacağım peki Apple lansman kılıfında bumper özelliği varmdır.
Ardq_x dedi: Uzun kullanım için alacağım ve uzun kullanım için değeceğini düşünüyorum. 3000TL fiyatlı bir telefonun kalitesinin iPhone 11 kadar olacağını hiç zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle yapacağım peki Apple lansman kılıfında bumper özelliği varmdır.
Ardq_x Hectopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 135 1 Mart 2020 #7 EKO ! [MDAV] dedi: Evet bende öyle yapacağım peki Apple lansman kılıfında bumper özelliği varmdır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ama sanmıyorum ben şeffaf kılıf takmayı düşünüyorum
EKO ! [MDAV] dedi: Evet bende öyle yapacağım peki Apple lansman kılıfında bumper özelliği varmdır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ama sanmıyorum ben şeffaf kılıf takmayı düşünüyorum
EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 1 Mart 2020 #8 Ardq_x dedi: Tam olarak bilmiyorum ama sanmıyorum ben şeffaf kılıf takmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Teknosa'daki abilere sordum var dediler.
Ardq_x dedi: Tam olarak bilmiyorum ama sanmıyorum ben şeffaf kılıf takmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Teknosa'daki abilere sordum var dediler.
Ardq_x Hectopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 135 1 Mart 2020 #9 EKO ! [MDAV] dedi: Ben Teknosa'daki abilere sordum var dediler. Genişletmek için tıkla... Doğrudur onların fiyatları ne kadar biliyomusun ?
EKO ! [MDAV] dedi: Ben Teknosa'daki abilere sordum var dediler. Genişletmek için tıkla... Doğrudur onların fiyatları ne kadar biliyomusun ?
EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 1 Mart 2020 #10 Ardq_x dedi: Doğrudur onların fiyatları ne kadar biliyor musun? Genişletmek için tıkla... 300 TL MediaMarkt'ta.
Ardq_x dedi: Doğrudur onların fiyatları ne kadar biliyor musun? Genişletmek için tıkla... 300 TL MediaMarkt'ta.