iPhone 11 iOS 26 güncellemesi sonrası yavaşladı

ozzyko34

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 11 128 GB cihazimda (pil75) iOS 26 ve pesinden iOS 26.1 guncellemesi sonrasi WhatsApp'ta aşırı yavaslama, telefon kamerasinda takilma ve en onemlisi aradigim kiside bende caliyor gozukuyor ama aradigim kiside bir aranma gozukmuyor. WhatsApp'ta mesaj gonderince iletilmesi 30-40 dk bazen 1 saati buluyor, sorunu yasayanlar önerilerinizi bekliyorum.

Normal. Apple'in planli eskitme politikasi bu. Ayni şey 7 Plus kullanirken benim basima geldi. O zamandan beri sadece Android kullanıyorum. Surum dusurmen lazim. 18'e dusurmen iyi olur telefon icin. Nasil yapilacagini arastir internetten. Yapamam dersen telefoncuya gotur surumu 18'e dusur de.

Normal. Apple'in planli eskitme politikasi bu. Ayni şey 7 Plus kullanirken benim basima geldi. O zamandan beri sadece Android kullanıyorum. Surum dusurmen lazim. 18'e dusurmen iyi olur telefon icin. Nasil yapilacagini arastir internetten. Yapamam dersen telefoncuya gotur surumu 18'e dusur de.

O iş o kadar kolay değil maalesef eğer ki sürümün beta versionunu kullanıyor olsaydı yapabilirdi ama global version kullanıyorsa yapılamıyor diye biliyorum(legal yollarla)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı