Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 2 Kasım 2022 #1 iPhone 11 kablosuz şarj destekliyor değil mi? Hangi marka şarj önerirsiniz, kullananlar hangi ürünleri tercih ediyor?
iPhone 11 kablosuz şarj destekliyor değil mi? Hangi marka şarj önerirsiniz, kullananlar hangi ürünleri tercih ediyor?
O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 714 Çözümler 4 2 Kasım 2022 #2 8 plus üstü destekliyor sanırım.
1 107872 Kilopat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 265 Çözümler 2 2 Kasım 2022 #3 Evet destekliyor, MagSafe Battery Pack ya da MagSafe özellikli Deri Cüzdan düşünüyorsanız bunun gibi bir kılıf almanız gerek. *linkler açıklama amaçlıdır, fiyat araştırması yapmanızı öneririm.
Evet destekliyor, MagSafe Battery Pack ya da MagSafe özellikli Deri Cüzdan düşünüyorsanız bunun gibi bir kılıf almanız gerek. *linkler açıklama amaçlıdır, fiyat araştırması yapmanızı öneririm.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 2 Kasım 2022 #4 107872 dedi: Evet destekliyor, MagSafe Battery Pack ya da MagSafe özellikli Deri Cüzdan düşünüyorsanız bunun gibi bir kılıf almanız gerek. *linkler açıklama amaçlıdır, fiyat araştırması yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... MagSafe düşünmüyorum. Bir tane kablosuz şarj cihazı alıp masamın üstüne koymak ve şeffaf kılıf takılıyken kullanabilmek istiyorum.
107872 dedi: Evet destekliyor, MagSafe Battery Pack ya da MagSafe özellikli Deri Cüzdan düşünüyorsanız bunun gibi bir kılıf almanız gerek. *linkler açıklama amaçlıdır, fiyat araştırması yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... MagSafe düşünmüyorum. Bir tane kablosuz şarj cihazı alıp masamın üstüne koymak ve şeffaf kılıf takılıyken kullanabilmek istiyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.183 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Kasım 2022 #5 Kablosuz şarj 8 Plus ile çıkan bir teknoloji oldu. Benimki bile destekliyor yani ama hiç kullanmadım. Sanırım ince kılıf çok fark ettirmez.
Kablosuz şarj 8 Plus ile çıkan bir teknoloji oldu. Benimki bile destekliyor yani ama hiç kullanmadım. Sanırım ince kılıf çok fark ettirmez.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 306 6 Kasım 2022 #6 Evet ancak MagSafe icin konuşuyorum: 7.5W ile şarjı destekliyor sadece. Ondan dolayı yavaş şarj olur. Diğerlerinde de bu limit olması gerek.
Evet ancak MagSafe icin konuşuyorum: 7.5W ile şarjı destekliyor sadece. Ondan dolayı yavaş şarj olur. Diğerlerinde de bu limit olması gerek.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 6 Kasım 2022 #7 Shinoi dedi: Evet ancak MagSafe icin konuşuyorum: 7.5W ile şarjı destekliyor sadece. Ondan dolayı yavaş şarj olur. Diğerlerinde de bu limit olması gerek. Genişletmek için tıkla... Yok hocam MagSafe düşünmüyorum zaten.
Shinoi dedi: Evet ancak MagSafe icin konuşuyorum: 7.5W ile şarjı destekliyor sadece. Ondan dolayı yavaş şarj olur. Diğerlerinde de bu limit olması gerek. Genişletmek için tıkla... Yok hocam MagSafe düşünmüyorum zaten.