iPhone 11 kaç yıl daha kullanılır?

3 4 Program yüklediğinde buram buram kasma olayını niye söylemedin ya, ektra olarak bataryaları çok hızlı bitiyo onuda ekle.
Ufak tefek işler için kullanılır neden kullanılmasın ? Sosyal medyada gezinmek, fotoğraf çekmek, telefonla konuşmak vs. Ayrıca kasılma olayına hiç denk gelmedim.

Biliyorsunuz iOS 18 ile muhtemelen son guncellemesini aldi iPhone 11. Guncellemesiz kac yil daha goturur?

2-3 yıl daha götürür sonra kasmalar başlar iPhone 6S Plus ve 7'deki gibi.

Öldürdün telefonu be hocam abartmayın bence 2-3 yıl daha gideri var güvenlik güncelleştirme yazılım iyileştirme zart zurt.

2-3 yıl daha götürür sonra kasmalar başlar iPhone 6S Plus ve 7'deki gibi.

Öldürdün telefonu be hocam abartmayın bence 2-3 yıl daha gideri var güvenlik güncelleştirme yazılım iyileştirme zart zurt.

Kanka 1 yıl kullandım denemek amaçlı her gün ayrı ısınmasımı dersin 100 olan batarya 5 ayda %95'e düşmesimi dersin artık sen bilirsin, benim kararım bu şekilde.

Kanka 1 yıl kullandım denemek amaçlı her gün ayrı ısınmasımı dersin 100 olan batarya 5 ayda %95'e düşmesimi dersin artık sen bilirsin, benim kararım bu şekilde.

Kötü kullanmışsınız işte.
Her telefon kötü kullanılırsa kötü olur.

Kanka benim hala %97'de pil sağlığı ve alalı 1 sene oldu neredeyse ve sadece 3 pil sağlığı değeri düştü senin batarya sıkıntılı muhtemelen ısınma sorunu çok olmuyor ya abartı derece mesela örnek verecek olursak eFootball'da en yüksek grafiklerde bile akıcı oynatıyor ama oyun ağır olduğu için ısınması normal ağır programlarda üzebilir ısınma konusunda ama gayet akıcıdır 2019 yılında çıkmış bir telefona göre 2-3 senesi daha var hala öyle düşünüyorum.

Şuan iPhone 11 kullanıyorum, günlük kullanımda hiç bir sorununu görmedim ben. Sosyal medya, mesajlaşma ya da müzik dinliyorum sadece telefondan. Bataryası da 1 günümü çok rahat götürüyor. Kasma donma da yok. 3 4 uygulama indirince kasar diyen arkadaş replika falan kullanıyor herhalde. Tabii gün boyunca oyun gibi telefonu yoracak uygulamalar çalıştırıp şarja takılıyken kullanırsanız pek uzun ömürlü olmaz. Sağlıklı kullanımda en az 2-3 sene daha götüreceğini düşünüyorum.

Kötü kullanmışsınız işte.
Her telefon kötü kullanılırsa kötü olur.
Kendi şahsi görüşümü yazdım işte.

Kanka benim hala %97'de pil sağlığı ve alalı 1 sene oldu neredeyse ve sadece 3 pil sağlığı değeri düştü senin batarya sıkıntılı muhtemelen ısınma sorunu çok olmuyor ya abartı derece mesela örnek verecek olursak eFootball'da en yüksek grafiklerde bile akıcı oynatıyor ama oyun ağır olduğu için ısınması normal ağır programlarda üzebilir ısınma konusunda ama gayet akıcıdır 2019 yılında çıkmış bir telefona göre 2-3 senesi daha var hala öyle düşünüyorum.
Pubg de canavar gibi fatih olmuşluğum var o konuda güzel ama ısınıyor sıkıntı biraz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı