iPhone 11 makinede yıkanma sonrası ne yapılmalı?

Dilosu

Yoctopat
Daha fazla  
Maalesef telefonumu çamaşır makinesına yanlışlıkla atmış bulundum. Yirmi dakika olmadan durumu fark ettim. Ekranın sağ alt köşesinde gölgelenme var. Ahize kısmından ses cızıltılı geliyor. Günlerden pazar. Biraz kurutup pirince koydum. Başka önerileriniz var mı? Ekranın değişmesi mi lazım sizce, bu problemler için başka işlem yaparlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabileceğiniz pek bir şey yok hocam geçmiş olsun. Bir an önce telefoncuya götürmeye bakın içi oksitlenirse daha sıkıntı olabilir. Bir de ayarlarda varsa yoksa YouTube'dan suyu temizlek için yüksek frekanslarla ses yolluyor onları denilebilirsiniz hoparlörün içindeki suyun bir kısmını atmaya yardımcı olabilir.

Maalesef telefonumu çamaşır makinesına yanlışlıkla atmış bulundum. Yirmi dakika olmadan durumu fark ettim. Ekranın sağ alt köşesinde gölgelenme var. Ahize kısmından ses cızıltılı geliyor. Günlerden pazar. Biraz kurutup pirince koydum. Başka önerileriniz var mı? Ekranın değişmesi mi lazım sizce, bu problemler için başka işlem yaparlar mı?

Hocam keşke pirince koymadan direkt içini açıp parçaları kurutsaydınız en azından anakart vs oksitlenmeden tamir edilebilir diyecektim belki anakart hala çalışır durumdadır bilemeyiz ama pirinçe koymasaydınız o süre içinde bozulabilir benim kuzenimde benim eski telefonu pirince koydu anakartım oksitlenmişti

Telefonu hala kullanıyoemusumuz? Böyle durumlarda direkt telefonun kapatılması gerek, geçmiş olsun, kaliteli bir tamirciye götürün hocam telefonu.

Telefonunuzu nasıl yanlışlıkla çamaşır makinesine atıyorsunuz? Acayip merak ediyorum şuan ya. :D
İnsanların hayatlarında ne yaşadıklarını bilemezsin. Bu yüzden size komik gelebilir. Kafam o kadar dalgındı fark edemedim.

Hocam keşke pirince koymadan direkt içini açıp parçaları kurutsaydınız en azından anakart vs oksitlenmeden tamir edilebilir diyecektim belki anakart hala çalışır durumdadır bilemeyiz ama pirinçe koymasaydınız o süre içinde bozulabilir benim kuzenimde benim eski telefonu pirince koydu anakartım oksitlenmişti
Teknik servisi aradım ve pirinçten çıkardım. Kapalı şuan yarını bekliyorum..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı