iPhone 11 nasıldır?

Kullanım senaryon ve telefon değiştirme sıklığına göre cevaplar oldukça değişecektir. iPhone 11 günümüzdeki orta segment birçok telefondan çok daha iyi bir deneyim sunar. Ekranı LCD ve OLED panellere göre kötü ancak bu demek değil ki kötü bir ekranı var. Siyahlar dışında seni üzecek fark ettirecek bir ekran farkı göremeyeceksin. 8-9 bin liralık Android cihazlar bile OLED panel kullanıyor ancak bu panellerin renk doğruluğu, sağlamlığı, ghosting gibi durumları olabiliyor. Bunun dışında kamera ve ses deneyimi fiyatına göre oldukça tatminkâr. Çünkü aldığın telefon üç yıl öncesinin ana modellerinden. Gayet kaliteli OIS desteğine sahip 4K60 videolar ve gece çekimleri yapabilirsin. En az 1 ya da 2 kere daha sürüm güncellemesi alabilirsin.
En can alıcı nokta telefonun pil sağlığını düşürmeden bir iki ay çiziksiz kullanabilirsen süre sonunda üzerine para vermeden Samsung Galaxy S23 ile takas yapabilirsin 😂.

Hocam işin garibi Samsung'un kampanyası hala devam ediyor mu bilmiyorum ama iPhone daha çok para veriyordu. Eski telefonu getir S23 al diye kampanyası vardı. Komedi resmen:)

Daha uygun fiyata XS Max almanı öneririm. İşlemci vs Iphone 11’de daha iyi ama normal kullanıcı için hiç bir farkı yok. XS Max çok daha premium bir telefon hem de daha ucuz.

Kafam çok karıştı ama büyük ihtimalle yazılımdan ve desteğinden dolayı ikinci el garantili iPhone 11 alacağım. Sanırım benim kullanım senaryomda Instagram Spotify YouTube WhatsApp dışında bir şey kullanmıyorum.

Daha uygun fiyata XS Max almanı öneririm. İşlemci vs iPhone 11'de daha iyi ama normal kullanıcı için hiçbir farkı yok. XS Max çok daha Premium bir telefon hem de daha ucuz.

6.1 inç üstü telefon istemiyorum maalesef yoksa şu anki POCO F3'üm ile devam ederdim.

Kullanım senaryon ve telefon değiştirme sıklığına göre cevaplar oldukça değişecektir. iPhone 11 günümüzdeki orta segment birçok telefondan çok daha iyi bir deneyim sunar. Ekranı LCD ve OLED panellere göre kötü ancak bu demek değil ki kötü bir ekranı var. Siyahlar dışında seni üzecek fark ettirecek bir ekran farkı göremeyeceksin. 8-9 bin liralık Android cihazlar bile OLED panel kullanıyor ancak bu panellerin renk doğruluğu, sağlamlığı, ghosting gibi durumları olabiliyor. Bunun dışında kamera ve ses deneyimi fiyatına göre oldukça tatminkâr. Çünkü aldığın telefon üç yıl öncesinin ana modellerinden. Gayet kaliteli OIS desteğine sahip 4K60 videolar ve gece çekimleri yapabilirsin. En az 1 ya da 2 kere daha sürüm güncellemesi alabilirsin.
En can alıcı nokta telefonun pil sağlığını düşürmeden bir iki ay çiziksiz kullanabilirsen süre sonunda üzerine para vermeden Samsung Galaxy S23 ile takas yapabilirsin 😂.
Xs hakkında ne düşünüyorsunuz peki ?

Hocam işin garibi Samsung'un kampanyası hala devam ediyor mu bilmiyorum ama iPhone daha çok para veriyordu. Eski telefonu getir S23 al diye kampanyası vardı. Komedi resmen:)
Evet, sorgulama yaptığımda iPhone 12 üzerinde yalnızca 3 bin lira vererek yeni çıkan S23 alabiliyordum. Kerem Enginar da bu duruma değinmişti.
Kafam çok karıştı ama büyük ihtimalle yazılımdan ve desteğinden dolayı ikinci el garantili iPhone 11 alacağım. Sanırım benim kullanım senaryomda Instagram Spotify YouTube WhatsApp dışında bir şey kullanmıyorum.

6.1 inç üstü telefon istemiyorum maalesef yoksa şu anki POCO F3'üm ile devam ederdim.

Xs hakkında ne düşünüyorsunuz peki ?
Düzgün bir XS bulman oldukça zor. Yüksek ihtimalle ekranı değişmiş ya da yurtdışı olacaktır. Ayrıca X ve XS gibi modellerin kılıflarını, yeni pillerini bulmak oldukça zorlaştı. Bu gibi durumları da düşünmen gerekiyor. Bana kalırsa XS yerine iPhone 11 almak çok daha mantıklı. Fark etmediğin birçok özellik iPhone 11 ve üzeri modellerde çalışıyor.
Eğer Android de kullanırım diyorsan aynı fiyat bandında Samsung Galaxy S22 alabilirsin ki aralarında gerçekten dağlar kadar fark var. Ben Mac ve AirPods kullanmasam S22 tercih ederdim.

Öncellikle allah tez zamanda android'den kurtarsın diyeyim.

İphone 11 iyidir, ekran konusu da çok abartılıyor, ben 3 yıldır 11 kullanıyorum bir kere bile bu telefonun ekranı da çok kötü demedim.

Kamerası da gayet iyi. Virüs, yazılım desteği gibi sorunları da yok. En az 3 yıl daha güncelleme alır diye düşünüyorum.

Satarken de değer kaybetmiyor, 8 bine almıştım şu an 2. eli 13 bin. Android rakipleri ise 4-5 bin şu anda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı