Hangi model üstteki arkadaşın dediği gibi iPhone 11 ekranı LCD olduğundan rahatsız edebilir ayrıca o fiyatlara çok gereksiz bir telefon kesinlikle daha iyi android seçenekler mevcut. Bütçe neydi tam olarak?
Hangi model üstteki arkadaşın dediği gibi iPhone 11 ekranı LCD olduğundan rahatsız edebilir ayrıca o fiyatlara çok gereksiz bir telefon kesinlikle daha iyi android seçenekler mevcut. Bütçe neydi tam olarak?
Alınmaz, ekranı 828P, kamerası güzel hızlı ama Sadece iPhone kullanıyorum havası yaratmak için alınabilir. Sıfır Samsung veya Xiaomi cihazlara yönelin bence.
Ben hiç iPhone kullanmadım ancak 2. el fiyatlarının Android telefonlara yaklaşması nedeniyle almak istiyorum. Nasıl telefon iyi midir? Oyun giren birisi değilim öyle fazla sosyal medya + programları kaldırsın yeter. Bir de kamera ve şarj nasıldır?
Arada 10k fark var neredeyse Soruya gelince ios seven biri alabilir, ben 3 5 yıl kullanmayı düşünüyorum, telefonla işim olmaz sosyal medya birde video filan izlerim o kadar. Anneme s20fe aldım o da çok güzel telefon mesela, akıcı ekranı i11 e göre yağ gibi kayıyor 120hz ile ama android çok karışık işte.
Evet Xiaomi? 2. El pil sağlığı yüksek ihtimal 70 80 lerde olan iPhone 11 e 9-10K vereceğime Xiaomi yada Samsung alırım daha iyi. iPhone 12 alınabilse o da olur ama 11 gibi bir çöpe bu paralar verilmez. iPhone fanboy'luğuna gerek yok.