iPhone 11 nasıldır?

Ekranında ne var hocam hiç bilgim yok iOS hakkında benim. Android kullanıcıyım.

Hocam iPhone 11 ucuz SE gibi fp ürünü olduğu için çıktığı zaman ucuzdu ve mantıklı cihazdı ekran konusuna gelince iPhone 11 kendi fiyatının 2.5X katı olduğu için herkes ekran diyor ekranı kötü değil bu bir söylenti AMD ekran kartlarına laf atıldığı gibi sıfır alacaksanız eğer 18k yerine S22 filan alın.

Ekran ve özellik bakımından iPhone 11 yerine 12 tercih edilebilir. Ancak 11 alınmaz diyemeyiz güzel telefon sadece pek parasını hak etmiyor. Biraz üstüne koyup 12 veya Android Samsung gibi amiral telefonlara bakılabilir.

İkinci el düşünüyorum hocam.

Ekran ve özellik bakımından iPhone 11 yerine 12 tercih edilebilir. Ancak 11 alınmaz diyemeyiz güzel telefon sadece pek parasını hak etmiyor. Biraz üstüne koyup 12 veya Android Samsung gibi amiral telefonlara bakılabilir.
S21 2. el bulunabilir mi 13.000 civarına peki?

Yapacak bir şey yok hocam 10k bizden kaynaklı maalesef. 12 güzel bir süre götürür. Aile büyükleri zaten çok kullanmadığı için TikTok vs açabilen herhangi bir Android onlara yeterli oluyor genelde. Tabiki aynı fiyata s serisi iPhone 11ddn çok daha iyi. Ama karışık değil bence.

Yazılımı sorunlu olan bir Xiaomi alırsanız satmaya kalktığınızda değeri düşer iPhone hem ileriye dönük daha iyi olacaktır piyasası daha iyi Apple.

Yazılımı sorunlu olan bir Xiaomi alırsanız satmaya kalktığınızda değeri düşer iPhone hem ileriye dönük daha iyi olacaktır piyasası daha iyi Apple.

Xiaomi çöp eline aldığında telefon hissiyatı bile vermiyor arayüz yazılımı desen ayrı bir kabus

İkinci el düşünüyorum hocam.

S21 2. el bulunabilir mi 13.000 civarına peki?
S21 0 olarak bulabilirsiniz 13.000 TL civarına. Karşılaştırma videolarına da bir bakın derim.

Ekran konusunda çok iyi değil fakat yine de genel olarak fena olmayan bir telefon. Samsung, Xiaomi gibi leş telefonları alacağıma yeni nesil denebilecek iPhone 11'i alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…