iPhone 11 nasıldır?

Havadan değil kamerasını çok övdüler o nedenle tam bilmediğim için konu açtım şu an Huawei kullanıyorum zaten android severim.
Hangi model üstteki arkadaşın dediği gibi iPhone 11 ekranı LCD olduğundan rahatsız edebilir ayrıca o fiyatlara çok gereksiz bir telefon kesinlikle daha iyi android seçenekler mevcut. Bütçe neydi tam olarak?

Hangi model üstteki arkadaşın dediği gibi iPhone 11 ekranı LCD olduğundan rahatsız edebilir ayrıca o fiyatlara çok gereksiz bir telefon kesinlikle daha iyi android seçenekler mevcut. Bütçe neydi tam olarak?
1680952965339.png

Sanırım aynı 11 ile benim telefonda böyle yazıyor. 13.000 TL maksimum ikinci ele açığım.

Ben hiç iPhone kullanmadım ancak 2. el fiyatlarının Android telefonlara yaklaşması nedeniyle almak istiyorum. Nasıl telefon iyi midir? Oyun giren birisi değilim öyle fazla sosyal medya + programları kaldırsın yeter. Bir de kamera ve şarj nasıldır?
1 Sene kullandım pili iyi gidiyor, ekranı ve kamerasında takılmadım ben pek sende öyleysen alabilirsin.

Şu zamanda minimum 12 falan alınmalı kanaatimce. 11 de iş görür. Ama fiyatını hak etmiyor pek.
Arada 10k fark var neredeyse :) Soruya gelince ios seven biri alabilir, ben 3 5 yıl kullanmayı düşünüyorum, telefonla işim olmaz sosyal medya birde video filan izlerim o kadar. Anneme s20fe aldım o da çok güzel telefon mesela, akıcı ekranı i11 e göre yağ gibi kayıyor 120hz ile ama android çok karışık işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı