iPhone 11 nasıldır?

Ekranında ne var hocam hiç bilgim yok iOS hakkında benim. Android kullanıcıyım.

Hocam iPhone 11 ucuz SE gibi fp ürünü olduğu için çıktığı zaman ucuzdu ve mantıklı cihazdı ekran konusuna gelince iPhone 11 kendi fiyatının 2.5X katı olduğu için herkes ekran diyor ekranı kötü değil bu bir söylenti AMD ekran kartlarına laf atıldığı gibi sıfır alacaksanız eğer 18k yerine S22 filan alın.

Ben hiç iPhone kullanmadım ancak 2. el fiyatlarının Android telefonlara yaklaşması nedeniyle almak istiyorum. Nasıl telefon iyi midir? Oyun giren birisi değilim öyle fazla sosyal medya + programları kaldırsın yeter. Bir de kamera ve şarj nasıldır?

Ekran ve özellik bakımından iPhone 11 yerine 12 tercih edilebilir. Ancak 11 alınmaz diyemeyiz güzel telefon sadece pek parasını hak etmiyor. Biraz üstüne koyup 12 veya Android Samsung gibi amiral telefonlara bakılabilir.

Hocam iPhone 11 ucuz SE gibi fp ürünü olduğu için çıktığı zaman ucuzdu ve mantıklı cihazdı ekran konusuna gelince iPhone 11 kendi fiyatının 2.5X katı olduğu için herkes ekran diyor ekranı kötü değil bu bir söylenti AMD ekran kartlarına laf atıldığı gibi sıfır alacaksanız eğer 18k yerine S22 filan alın.
İkinci el düşünüyorum hocam.

Ekran ve özellik bakımından iPhone 11 yerine 12 tercih edilebilir. Ancak 11 alınmaz diyemeyiz güzel telefon sadece pek parasını hak etmiyor. Biraz üstüne koyup 12 veya Android Samsung gibi amiral telefonlara bakılabilir.
S21 2. el bulunabilir mi 13.000 civarına peki?

Arada 10k fark var neredeyse :) Soruya gelince ios seven biri alabilir, ben 3 5 yıl kullanmayı düşünüyorum, telefonla işim olmaz sosyal medya birde video filan izlerim o kadar. Anneme s20fe aldım o da çok güzel telefon mesela akıcı ekranı i11 e göre yağ gibi kayıyor 120hz ile ama android çok karışık işte.
Yapacak bir şey yok hocam 10k bizden kaynaklı maalesef. 12 güzel bir süre götürür. Aile büyükleri zaten çok kullanmadığı için TikTok vs açabilen herhangi bir Android onlara yeterli oluyor genelde. Tabiki aynı fiyata s serisi iPhone 11ddn çok daha iyi. Ama karışık değil bence.

Yazılımı sorunlu olan bir Xiaomi alırsanız satmaya kalktığınızda değeri düşer iPhone hem ileriye dönük daha iyi olacaktır piyasası daha iyi Apple.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı