iPhone 11 pili hızlı bitiyor

Bende de aynı telefon var bataryası berbat.

Yanlış bilgi. Şarj 20'deyken takılmalı 80'deyken çekilmeli.

80'ni geçtikten sonra çekilebilir 20 de ise takılabilir garantisini veriyor ancak 98 olursa daha iyi olur 20 de takılabilir mantıklı ancak 30'un altına inmesini istemem şahsen.

80'ni geçtikten sonra çekilebilir 20 de ise takılabilir garantisini veriyor ancak 98 olursa daha iyi olur 20 de takılabilir mantıklı ancak 30'un altına inmesini istemem şahsen.
Hep 30 da takarsan batarya ömrünü az da olsa kısaltırsın uzun kullanımda. O yüzden 20 daha iyi zaten telefonların uyarı verdiği şarjlarda takılmalı 20-25 civarı.

Hocam iOS 14.4 bataryam iyiydi iOS 14.6 geçtikten sonra batarya hızlı gidiyor telefon 1 günlük iOS 14.4 hiçbir sıkıntı yoktu tavsiyeniz nedir?
Hep 30 da takarsan batarya ömrünü az da olsa kısaltırsın uzun kullanımda. O yüzden 20 daha iyi zaten telefonların uyarı verdiği şarjlarda takılmalı 20-25 civarı.

Hocam iOS 14.4 bataryam iyiydi iOS 14.6 geçtikten sonra batarya hızlı gidiyor telefon 1 günlük iOS 14.4 hiçbir sıkıntı yoktu tavsiyeniz nedir?

Hocam dediğim gibi bekleyin 1-2 gün. Toparlanır büyük ihtimal.

Çok teşekkürler bir de telefon gelir gelmez hemen kullandım oyun falan oynadım sonra şarjı bitirip %100 kadar doldurdum bir şey olmaz değil mi?
Hocam pahalı cihaz almanın haliyle çok telaşlanmışsınız. Korkmayın bir şey olmaz. iPhone 11 güzel cihaz.

Evet, doğru. Her güncellemeden sonra "Spotlight indexing" yapıyor telefon. Muhtemelen bir iki gün içerisinde düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…