irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #11 Sıvı teması oldu mu?
Erman01 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #12 Geçen derin olmayan bir birikintiye düşürmüştüm alıp hemen kurulayıp güneşte bekletmiştim ve suya düşürmeden önce de 1 kere yaşamıştım. (yeniden başlattığımda düzeldi)
Geçen derin olmayan bir birikintiye düşürmüştüm alıp hemen kurulayıp güneşte bekletmiştim ve suya düşürmeden önce de 1 kere yaşamıştım. (yeniden başlattığımda düzeldi)
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.200 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 7 Eylül 2023 #13 Erman01 dedi: Vallaha bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orjinal değilse ve deji gibi bir markanın değilse bunu yaşaman pek anormal bir durum değil, yüksek ihtimal dandik bir batarya takmışlardır.
Erman01 dedi: Vallaha bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orjinal değilse ve deji gibi bir markanın değilse bunu yaşaman pek anormal bir durum değil, yüksek ihtimal dandik bir batarya takmışlardır.
Erman01 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #14 Şebnem Ferah dedi: Orijinal değilse ve Deji gibi bir markanın değilse bunu yaşaman pek anormal bir durum değil, yüksek ihtimal dandik bir batarya takmışlardır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Şebnem Ferah dedi: Orijinal değilse ve Deji gibi bir markanın değilse bunu yaşaman pek anormal bir durum değil, yüksek ihtimal dandik bir batarya takmışlardır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.