iPhone 11 şarjı bittikten sonra açılmadı

Bir şeyin eski ve kötü olması onu iyi yapmayacaktır. Çoğu laptop zaten Type-C ile Thunderbolt girişine sahip. Hatta ortalama bir powerbank bile p. D üzerinden Type-C çıkışı oluyor. Yani 67 watt şarj aleti koyuyorsun telefonun kutusuna inanılmaz bir jest fakat girişini normal USB girişi yaptıktan sonra pek bir anlamı kalmıyor.

Açıkçası ben kaç tane laptop gördüysem sadece yeni nesil olanlarda USB Type-C portu bulunuyor. Haliyle dediğin pek mantıklı olmuyor.

Açıkçası kötü olan kısmı ne onu anlamadım. Zaten telefon USB 2.0 hızına sahip Type-C portuna sahip. Haliyle neden Type-C Type-C kablo koysunlar yani haksız mıyım?

Neyse ki 4600TL fiyata aldığım POCO X3 GT cihazımın içerisinde 67W şarj aleti çıkıyor. Ha bende kulaklık çıkmıyor o ayrı mesele 😅
Telefonun içerisine mi şarj aleti koymuşlar? Nasıl sığdırdılar acaba?🧐🤔 Yada telefonun bulunduğu kutunun içinde mi, bu daha mantıklı. Kesin bu şekildedir.

Açıkçası ben kaç tane laptop gördüysem sadece yeni nesil olanlarda USB Type-C portu bulunuyor. Haliyle dediğin pek mantıklı olmuyor.

Açıkçası kötü olan kısmı ne onu anlamadım. Zaten telefon USB 2.0 hızına sahip Type-C portuna sahip. Haliyle neden Type-C Type-C kablo koysunlar yani haksız mıyım?
Ablamın 3 yıl önce aldığı Laptop cihazında bile Type-C portu var.(orta halli i3 işlemcili bir laptop) Hatta arkadaşımın eski 940M ekran kartına sahip bilgisayarında bile Type-C çıkışı bulunuyor. Hesaplı ürünler hariç ortalama Laptoplarda Type-C girişi olmayan bilgisayar bulamazsınız. Ki zamanında 90 TL aldığım Powerbank bile Type-C çıkışı üzerinden veriyor. Sizin elinizde olmaması herkeste böyle işlediğini göstermiyor.

Ablamın 3 yıl önce aldığı laptop cihazında bile Type-C portu var.(orta halli i3 işlemcili bir laptop) hatta arkadaşımın eski 940M ekran kartına sahip bilgisayarında bile Type-C çıkışı bulunuyor. Hesaplı ürünler hariç ortalama laptoplarda Type-C girişi olmayan bilgisayar bulamazsınız. Ki zamanında 90 TL aldığım powerbank bile Type-C çıkışı üzerinden veriyor. Sizin elinizde olmaması herkeste böyle işlediğini göstermiyor.

İyi tamam senin dediğin gibi olsun. Peki ne türden bir artısı olacak bu bize? USB standartlarını kullanmıyor mu bu giriş yine?

Thunderbolt ile karıştırılmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı