iPhone 11 şarjı kendi kendine artıyor

4yb4rs

Decapat
3 hafta önce falan iPhone 11 aldım. Şarj kalibre oldu ama, fark ettim ki az önde şarj bir 23 oluyor bir 24 oluyor? Arkadaşlar neden böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de İphone SE2'im var ve arada şarj bi artıp bi azalabiliyor bu sorun değil. Eğer dakikada bir sürekli yüzde değiştiriyorsa bir sorun olabilir ama.

Nereden aldın sıfır olarak? IMEI'den garanti durumunu sorgular mısın?
Türkcell

Nereden aldın sıfır olarak? IMEI'den garanti durumunu sorgular mısın?
2025 garanti

Benim de İphone SE2'im var ve arada şarj bi artıp bi azalabiliyor bu sorun değil. Eğer dakikada bir sürekli yüzde değiştiriyorsa bir sorun olabilir ama.
yok sürekli olarak değil. 2 3 defa 23 24 23 24 oldu düzeldi.

Son düzenleme:
Turkcell

2025 garanti

Yok sürekli olarak değil. 2 3 defa 23 24 23 24 oldu düzeldi.

Eğer şarjda bakıyorsan IPhone'lara yeni gelen iOS 16 özelliği sayesinde telefonun sıcaklığı artınca şarj olmayı normal sıcaklığa dönene kadar erteliyor. 24 olduğunda telefona bakıyorsan ve şarjda olduğu için ısındıysa şarj olmayı erteleyip 23'e düşüp sıcaklık normale dönünce tekrardan 24'e çıkmış olabilir.

Eğer şarjda bakıyorsan IPhone'lara yeni gelen iOS 16 özelliği sayesinde telefonun sıcaklığı artınca şarj olmayı normal sıcaklığa dönene kadar erteliyor. 24 olduğunda telefona bakıyorsan ve şarjda olduğu için ısındıysa şarj olmayı erteleyip 23'e düşüp sıcaklık normale dönünce tekrardan 24'e çıkmış olabilir.
Şarjda değildi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı