Yeni aldım telefonu herşeyi sıfır.Batarya orijinal mi ve pil ömrü kaç? Orijinal değilse bu sorun olabilir ve pil ömrü azsa bu sorun olabilir.
Nereden aldın sıfır olarak? IMEI'den garanti durumunu sorgular mısın?Yeni aldım telefonu herşeyi sıfır.
TürkcellNereden aldın sıfır olarak? IMEI'den garanti durumunu sorgular mısın?
2025 garantiNereden aldın sıfır olarak? IMEI'den garanti durumunu sorgular mısın?
yok sürekli olarak değil. 2 3 defa 23 24 23 24 oldu düzeldi.Benim de İphone SE2'im var ve arada şarj bi artıp bi azalabiliyor bu sorun değil. Eğer dakikada bir sürekli yüzde değiştiriyorsa bir sorun olabilir ama.
Turkcell
2025 garanti
Yok sürekli olarak değil. 2 3 defa 23 24 23 24 oldu düzeldi.
Şarjda değildiEğer şarjda bakıyorsan IPhone'lara yeni gelen iOS 16 özelliği sayesinde telefonun sıcaklığı artınca şarj olmayı normal sıcaklığa dönene kadar erteliyor. 24 olduğunda telefona bakıyorsan ve şarjda olduğu için ısındıysa şarj olmayı erteleyip 23'e düşüp sıcaklık normale dönünce tekrardan 24'e çıkmış olabilir.
3 hafta önce falan iPhone 11 aldım. Şarj kalibre oldu ama, fark ettim ki az önde şarj bir 23 oluyor bir 24 oluyor? Arkadaşlar neden böyle oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.