iPhone 11 satılıp iPhone 14 Plus alınır mı?

NicksizDEDE

Picopat
Daha fazla  
2.5 yıllık ve pil sağlığı %82 olan İphon 11'i satıp 17-18K'ya üzerine bir maaşım kadar tutar ekleyip iPhone 14 Plus alınır mı? Yoksa 2 sene sonra banka maaş banka promosyonu ile ülkemiz 5G'ye geçiş yaptığında bende 5G uyumlu cihaza(iPhone 15 Plus) geçiş yapayım.

iPhone 11 açıkçası şu an yeterli bana ama bir heveste gelmiyor değil yenileme konusunda iki yılda iki kere dondu sadece oda hiç kapatmadığım için telefonu arada kapatmak gerekiyormuş Telden oyun oynamam daha çok sosyal Media (YouTube, Instagram...) Ve fotoğraf çekme özelliği ile video kaydında kullanıyorum. Bu arada IPhone'ların bazılarında var olan "Action" modu çok güzel ve kaliteli çekimler yapıyor.

2.5 yıllık ve pil sağlığı %82 olan iphon 11'i satıp 17-18K'ya üzerine bir maaşım kadar tutar ekleyip iPhone 14 Plus alınır mı? Yoksa 2 sene sonra banka maaş banka promosyonu ile ülkemiz 5G'ye geçiş yaptığında bende 5G uyumlu cihaza(iPhone 15 Plus) geçiş yapayım.

iPhone 11 açıkçası şu an yeterli bana ama bir heveste gelmiyor değil yenileme konusunda iki yılda iki kere dondu sadece oda hiç kapatmadığım için telefonu arada kapatmak gerekiyormuş telden oyun oynamam daha çok sosyal Media (YouTube, Instagram...) Ve fotoğraf çekme özelliği ile video kaydında kullanıyorum. Bu arada IPhone'ların bazılarında var olan "Action" modu çok güzel ve kaliteli çekimler yapıyor.

Ben asla Plus almam. Kamerası iyi ve büyük. Başka olayı yok. Ekran yine 60Hz. Pro veya Pro Max dışında almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tavsiyem 13 Pro. 14 Plus'tan 2 bin kadar daha uygun. Hatta ben de geçen sene iPhone 11 kullanıyordum, 13 Pro'ya geçtim. Çok memnunum. Özellikle 120 Hz'ye alıştıktan sonra 60 kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı