iPhone 11 sıfır alınır mı?

Normalde XS Max 2.el almak istiyorum fakat sarı sitede taksit olayı yok. Bu kadar 14-15 binde tek çekim yapmak istemiyorum. Hepsiburada'dan sıfır iPhone 11 alınır mı? EasyCep demeyin oraya para vermek istemiyorum yenilenmiş telefona daha önce almıştım.

iPhone 7 kullanmaya çalışıyorum gına geldi artık küçücük ekran hızlı biten ve geç dolan batarya, alev topuna dönen dokunulamayan kasa.
Hocam işi konusundada iPhone 11 çok farklı değil ben siteden mobil oyun oynarken bile ısınıyor ve 2 yıl ömrü var 2 yıl sonra güncelleme almaz ama galiba illa iPhone alacağım diyorsan galiba tek seçenek yenilenmiş telefon.

İnsanların böyle kesin ve net bir şekilde alınmaz demelerine bakmayın efendim sanırsınız hepsi zengin hayatlar yaşamış insanlar, bu ekonomide iPhone 11 alabileceğiniz telefonlardan biri olmakla beraber sıfır alınmamalı yenilenmiş ya da ikinci el olarak tercih edilmelidir. Daha 4 ay önce teknosa üzerinden satın aldım ve sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim. 18 bin TL fiyat bandında bilinmedik android telefonlar almak paranıza yazık etmektir.

Son düzenleme:
Kullanabilirsen SE veya XS, XR iyi bir seçim olabilir.

XS Max istiyorum aslında, hem ekran kalitesi hem de büyüklüğü. 2 ay öncesine kadar X kullanıyordum güzel telefondu. Neyse para olayını ayarlayıp XS Max alacağım o zaman.

İnsanların böyle kesin ve net bir şekilde alınmaz demelerine bakmayın efendim sanırsınız hepsi zengin hayatlar yaşamış insanlar, bu ekonomide iPhone 11 alabileceğiniz telefonlardan biri olmakla beraber sıfır alınmamalı yenilenmiş olarak tercih edilmelidir. Daha 4 ay önce Teknosa üzerinden satın aldım ve sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim. 18 bin TL fiyat bandında bilinmedik Android telefonlar almak paranıza yazık etmektir.

Hocam yenilenmiş içime sinmiyor kullandım daha önce, bir de fiyatı da sıfır ile kafa kafaya yani. Ne olduğu ne değiştiği belli değil her ne kadar yazsalarda.

İnsanların böyle kesin ve net bir şekilde alınmaz demelerine bakmayın efendim sanırsınız hepsi zengin hayatlar yaşamış insanlar, bu ekonomide iPhone 11 alabileceğiniz telefonlardan biri olmakla beraber sıfır alınmamalı yenilenmiş olarak tercih edilmelidir. Daha 4 ay önce teknosa üzerinden satın aldım ve sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim. 18 bin TL fiyat bandında bilinmedik android telefonlar almak paranıza yazık etmektir.

şuna 18 bin vereceğine gidip 0 128 gb iPhone 11 alsın daha iyi .

İnsanların böyle kesin ve net bir şekilde alınmaz demelerine bakmayın efendim sanırsınız hepsi zengin hayatlar yaşamış insanlar, bu ekonomide iPhone 11 alabileceğiniz telefonlardan biri olmakla beraber sıfır alınmamalı yenilenmiş olarak tercih edilmelidir. Daha 4 ay önce teknosa üzerinden satın aldım ve sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim. 18 bin TL fiyat bandında bilinmedik android telefonlar almak paranıza yazık etmektir.

Ekonomiden bahsedip iPhone 11 önermek biraz enteresan olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı