iPhone 11 vs Samsung Galaxy S20

142110

Kilopat
Daha fazla  
Daha önce de bir konu içerisinde sormuştum fakat şartlar değişti. O nedenle daha objektif bir şekilde karar verebilirim. Benim için bir telefonda olması gerekenler; çok fazla telefon değiştirme imkanım olmadığından ötürü beni 5-6 yıl idare etmeli, batarya performansı iyi olmalı ve ekranı iyi olmalı. Objektif bir şekilde bakarsanız S20 mi alınmalı yoksa iPhone 11 mi? Sebebini belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Daha önce de bir konu içerisinde sormuştum fakat şartlar değişti. O nedenle daha objektif bir şekilde karar verebilirim. Benim için bir telefonda olması gerekenler; çok fazla telefon değiştirme imkanım olmadığından ötürü beni 5-6 yıl idare etmeli, batarya performansı iyi olmalı ve ekranı iyi olmalı. Objektif bir şekilde bakarsanız S20 mi alınmalı yoksa iPhone 11 mi? Sebebini belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ben olsam Samsung alırdım ama 5-6 yıl gibi uzun bir süre için genelde Iphone daha dayanıklı oluyor. 2-3 sene derseniz sadece tasarımı için bile Samsung. Ekran ve batarya konusunda da Samsung, deneyimlediğim tüm modellerde eşdeğer Iphone'a göre daha iyiydi.

Ekran, batarya, kamera tarafında S20 daha iyi.

5-6 yıl kullanacağı için Iphone 11 almak daha doğru güncelleme desteği daha uzun. Video çekiminde de 11 modeli çok iyi arka kamera tarafında.

Performans tarafında da Iphone 11 daha iyi. A12 işlemcisi Exynos 990 modelinden daha güçlü.

@Storm Beast Güncelleme almadıktan sonra da rahat 3 yıl daha gider. Güncelleme almaması yavaşlayacak manasına gelmiyor, Custom ROM'lara da yönebiliyorsun Android'de çözüm bitmez. Apple ise güncelleme desteğini 4-5 yıl veriyor, Android için bu süre 2 yıl maalesef.

@Storm Beast Güncelleme almadıktan sonra da rahat 3 yıl daha gider. Güncelleme almaması yavaşlayacak manasına gelmiyor, Custom ROM'lara da yönebiliyorsun Android'de çözüm bitmez. Apple ise güncelleme desteğini 4-5 yıl veriyor, Android için bu süre 2 yıl maalesef.

Tablete falan çok yapmışlığım var fakat telefona dışarıdan müdahele etmek istemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı