iPhonedo kanalının son attığı S20 Ultra videosu size rehber olacaktır. Gerçekten detaylı bir inceleme yapmış ve iPhone ile de karşılaştırıyor. Onu izledikten sonra daha net bir karar verebilirsiniz.
Aralarında çok fark yok ikisi de seni üzmez fakat ileride yeni bir telefon almak istersen iphone 11’i çeyrek altın gibi çok değer kaybetmeden elden çıkarabilirsin. S20 ise bir kaç ay sonra yarı yarıya düşer. Bu açıdan da düşünebilirsin.
Hocam giris segment bir android telefon alacak olsanız durum bu olur. Fakat amiral gemisi alacaksiniz. Böyle bir sey basiniza gelmez. Yani kasar, kasmaz muhabbetlerine hic girmeyin. Sizin için hangisi guzelse onu alin. Bence S20 daha iyi. İyi sosyaller.
iPhonedo kanalının son attığı S20 Ultra videosu size rehber olacaktır. Gerçekten detaylı bir inceleme yapmış ve iPhone ile de karşılaştırıyor. Onu izledikten sonra daha net bir karar verebilirsiniz.
Aralarında çok fark yok ikisi de seni üzmez fakat ileride yeni bir telefon almak istersen iphone 11’i çeyrek altın gibi çok değer kaybetmeden elden çıkarabilirsin. S20 ise bir kaç ay sonra yarı yarıya düşer. Bu açıdan da düşünebilirsin.
iPhone 11'i yerinde inceleme fırsatım olmuştu. Yanında bir iPhone 11 Pro olmasaydı beğenirdim fakat Pro ile arasındaki ekran çözünürlüğü ve ekran gövde oranı farkını görünce büyük şüpheye düştüm. Pro için bütçem yetersiz o nedenle onu baştan eledim. Zaten yerinde gidip görmesem bu konuyu açmazdım. S20 görme şansım olmadı.
Android eskisi gibi değil, son derece akışkan. Fakat uygulamalarda bazen optimizasyon sıkıntıları ile veya beklenmedik hatalarla karşılaşılabiliyor. Xs Max’a da bir bakın.
Hala düşünme aşamasındayım farklı yorumları bekliyorum fakat S20 seçeneği daha mantıklı geliyor.
Farklı bir seçenek olarak iPhone XS Max düşünebilirim gibi geldi bu arada.
Hala düşünme aşamasındayım farklı yorumları bekliyorum fakat S20 seçeneği daha mantıklı geliyor.
Farklı bir seçenek olarak iPhone XS Max düşünebilirim gibi geldi bu arada.