iPhone 11 vs Samsung Galaxy S20

Eğer günlük kullanıcıysan iki telefonu da alırsan mutlu olursun. S20 modelleri 120Hz ekran ve Dynamic AMOLED ile sektördeki en iyi ekranlara sahip. Diğer taraftan iPhone 11'in ekranı da kötü değil, sadece S20 kadar iyi değil.

Ama Exynos 990 ile A13'ü karşı karşıya getirdiğimizde A13 çok önde. Geçtiğimiz günlerde hazırladığım karşılaştırma videolarında S20 Ultra özellikle oyun performansı olarak Kirin ve Apple işlemcilerin gerisinde kaldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer günlük kullanıcıysan iki telefonu da alırsan mutlu olursun. S20 modelleri 120Hz ekran ve dynamic AMOLED ile sektördeki en iyi ekranlara sahip. Diğer taraftan iPhone 11'in ekranı da kötü değil, sadece S20 kadar iyi değil.

Ama exynos 990 ile A13'ü karşı karşıya getirdiğimizde A13 çok önde. Geçtiğimiz günlerde hazırladığım karşılaştırma videolarında S20 Ultra özellikle oyun performansı olarak kirin ve Apple işlemcilerin gerisinde kaldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

Ben ekosistem kullanıcısı olduğum için iPhone tercih ederdim.

Teşekkürler

Abi peki ekosistem değil de benim onun gibi sıradan bir kullanıcı olsaydın S20yimi yine iPhone 11imi tercih ederdiniz.

Abi peki ekosistem değil de benim onun gibi sıradan bir kullanıcı olsaydın S20yimi yine iPhone 11imi tercih ederdiniz.

Son düzenleme:
@Üzenİntel Zaten bilgisayarım var ama PS5 almak için satacağım. Yani bu tarz cevaplara alışığız :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı