iPhone 11'de Wi-Fi gidiyor

Ömer Şemşek

Kilopat
Geçenlerde evin interneti sıkıntı cıkardı ha bire 1 dakikalığına kopup geri geldi. Bir 10 20 defa ondan sonra şu an PC de kablolu baglantıyla sıkıntı yaşamıyorum. İnternet gitmiyor fakat telefonda internete bağlanıyorum yaklaşık 30 sn 1 dk sonra gidiyor. Tekrar tekrar modemi seçip bağlanıyorum, tekrar gidiyor. Ne yapabilirim?

Geçenlerde evin interneti sıkıntı cıkardı ha bire 1 dakikalığına kopup geri geldi. Bir 10 20 defa ondan sonra şu an PC de kablolu baglantıyla sıkıntı yaşamıyorum. İnternet gitmiyor fakat telefonda internete bağlanıyorum yaklaşık 30 sn 1 dk sonra gidiyor. Tekrar tekrar modemi seçip bağlanıyorum, tekrar gidiyor. Ne yapabilirim?

Telefon modeli nedir? Hangi bant genişliğinde bağlanıyorsunuz? 2.4 GHz mi, 5 GHz mi?

Ayarlar > Genel > Aktar veya [Aygıtı] Sıfırla > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla Adımlarını izleyerek telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

İşe yaramazsa telefonunuza işletim sistemini tekrar yüklemeyi deneyin.
Bağlantıyı kullanarak Apple'ın detaylıca hazırlamış olduğu içeriğe erişebilirsin.
Sistemi tekrar kurmak için güncelle yerine geri yükle seçeneğini seçmen gerekiyor.
Not: Bu işlem telefondaki fotoğraflar ve dosyalar dahil tüm ayarları silecektir. Yedeklemeyi unutma!

Ağınızın sonunda 2.4G veya 5G yazıyor mu?

Yok yazmıyor güvenlik zayıf yazıyor.
Ve şu an unut deyip tekrardan girdim şu anlık bir 3 dk dır gitmiyor.
ayarlar > genel > aktar veya [Aygıtı] sıfırla > sıfırla > ağ ayarlarını sıfırla adımlarını izleyerek telefonun ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

İşe yaramazsa telefonunuza işletim sistemini tekrar yüklemeyi deneyin.
Bağlantıyı kullanarak Apple'ın detaylıca hazırlamış olduğu içeriğe erişebilirsin.
Sistemi tekrar kurmak için güncelle yerine geri yükle seçeneğini seçmen gerekiyor.
not: Bu işlem telefondaki fotoğraflar ve dosyalar dahil tüm ayarları silecektir. Yedeklemeyi unutma!

Düzeldi gerek kalmadı teşekkürler.

Dosya Ekleri

• DE9856B8-1DF5-491C-8F69-C949973ACF0B.jpeg
    DE9856B8-1DF5-491C-8F69-C949973ACF0B.jpeg
    17,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı