iPhone 11'den Xiaomi Mi 14 Pro'ya geçilir mi?

Ben güncellemeden bahsetmiyorum ki. Cihaz son güncellemesini alsa bile hala kullanılabilir olmalı. Xiaomi gibi cihazlarda bırak güncelleme desteğinin kesilmesi güncelleme alırken bile adamakıllı çalışmıyor. Ki Xiaomi gibi bir marka isterse ömür boyu güncelleme desteği sağlasın hiçbir faydası olmaz cihaza.

Sonuç olarak android yüklü değil mi,
Çoğu uygulama android os sürümünü 7+, bazıları 9+ istiyor. Yani her halükarda play store kullanarak bu sorunları halledebilirsiniz.

Hatta size şöyle söyleyim, bazen play store de istediğim bir oyunu veya uygulamayı yüklerken, "cihazınız bu sürümler uyumlu değil" hatası alıyorum ve bu cihazımın os sürümü yüksek olduğundan kaynaklanıyor

Ben yanlış anlattım sanırım. Benim şikayetçi olduğum nokta Xiaomi cihazları kalitesiz oluyor. Çok güzel işlemci de kullansa bunu yazılımla kullanamıyor, batırıyor. Verimli cihazlar üretemiyor.

Ben yanlış anlattım sanırım. Benim şikayetçi olduğum nokta Xiaomi cihazları kalitesiz oluyor. Çok güzel işlemci de kullansa bunu yazılımla kullanamıyor, batırıyor. Verimli cihazlar üretemiyor.

Çin çan çon'ların genel sorunu.

Hocam Xiaomi Qualcomm'un ve MediaTek'in en yeni işlemcilerini en yeni cihazlarında kullanıyor. Samsung daha kendi ekranlarında HDR10+, yüksek yenileme hızları kullanmadığında Xiaomi artık orta segmente getiriyordu. Hızlı şarj konusunda hala arşa çıkmış cihazları var. Giriş segment cihazları 67 watt iken iPhone tepe modelleri 30W'ta takılıyor.

Amaaa,
Siz de bir yandan haklısınız.
Xiaomi'ni Mi serisi, Mi Tserisi, S serisi, civi serisi, mix fold serisi,
POCO X serisi, M serisi, F serisi
Redmi serisi, Redmi not serisi, Redmi K serisi, Redmi C serisi, Redmi'a serisi, Redmi T serisi
Ve benim bilmediğim birçok serisi var. Her segmente giriyor. Elbette düşük segmentte düşük kalite ürün kullanacak ki ucuz olsun.

Apple ise standard ve SE serisi var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…