iPhone 11'den Xiaomi Mi 14 Pro'ya geçilir mi?

Samsung'u 7 8 sene kullanırsın Xiaomi Max 4 5 o da en mükemmeli.
Bir telefonu neden 6-7 sene kullanırsın ki hocam, teknolojiden çok mahrum kalırsınız. Ha dersiniz ki, aram, instagram tiktok dışında işlem yapmam, pekala anlarım sizi.

Yani temelde uzun ömürlülük akıllı telefonlar için makul değil.
Ha derseniz, model yükseltince hediye verilir. İkinci eli satılır, hine de xaomi sizin bahsettiğiniz gibi değil.
Mi11t kullanıyorum ve İPhone 11 kullanan ablamdan teknolojik olarak kat be kat öndeyim. Siz mi14 ü 11 ile karşılaştırıyorsunuz..!

Bir telefonu neden 6-7 sene kullanırsın ki hocam, teknolojiden çok mahrum kalırsınız. Ha dersiniz ki, aram, Instagram TikTok dışında işlem yapmam, pekala anlarım sizi.

Yani temelde uzun ömürlülük akıllı telefonlar için makul değil.
Ha derseniz, model yükseltince hediye verilir. İkinci eli satılır, hine de Xiaomi sizin bahsettiğiniz gibi değil.
MI11t kullanıyorum ve iPhone 11 kullanan ablamdan teknolojik olarak kat be kat öndeyim. Siz MI14'ü 11 ile karşılaştırıyorsunuz!

Ablanın 11i senin 11T cihazından daha uzun ömürlü olacaktır. Kaldı ki Apple planlı eskitme uyguluyor cihazlarına. Buna rağmen Xiaomi'den daha uzun ömürlü.

Ablanın 11i senin 11T cihazından daha uzun ömürlü olacaktır. Kaldı ki Apple planlı eskitme uyguluyor cihazlarına. Buna rağmen Xiaomi'den daha uzun ömürlü.
Yanılıyorsunuz.
Zamanında orjinal almıştı.
Arayüz ünde çok takılmalar yaşıyor. Bazen kendisini biri ararken, zil sesi çalıyor ama ekrana arama ekranı gelmiyor. Hatta bir seferinde yanımda safari de gezinirken ekranı takılmış, bir 15 sn hiçbir şey yapamamıştı.
Kendi cihazımda, mıuı 14 yüklüyken, arada bir sistem takılıyordu ve ana ekran ve son sekmeler tuşuna bazen hızlıca ve ardı ardına basınca sistem takılıyor ve güç tuşuna basmadıkça düzelmiyordu.
Hyper os güncellemesi ile bu sorunları artık yaşamadım.

Kaldı ki güncelleme konusu, kcoaamn bir balon. Bir pazarlama stratejisi. Güncellemeniz verilip verilmemesi değil, neyin verilip verilmediği önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı