iPhone 12 2. el nereden bulunur?

Nakitte 30 bin sınırına çıkabiliyorsanız S23 256 GB modelini öneririm. Ebatları, kamera paketi, işlemcisi, arayüzü ve yazılım garantisiyle sizi uzun süre götürecek ve memnun edecek bir cihaz. 12'den daha mantıklı bir tercih olur.
iPhone düşünüyorum hocam. Mediamarkt tc üzerine taksit yapıyor mu öyle bişey duydum da?

iPhone düşünüyorum hocam. Mediamarkt tc üzerine taksit yapıyor mu öyle bişey duydum da?
Sanmıyorum taksit olduğunu. Zaten Taksit Seçenekleri kısmında şöyle bilgi verilmiş:
BDDK'nın taksitlendirmeyi düzenleyen yönetmeliğine göre, Telekomünikasyon, hediye kart ve hediye çeki harcamalarında bireysel kredi kartlarına taksit yapılamamaktadır. Ticari kredi kartları bu uygulamaya dahil değildir. Ticari kartınız varsa, bu ürün grupları için sunulan taksit seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

iPhone düşünceniz varsa ve aceleniz yoksa biraz daha bekleyin. SE 4 çıkacak gibi görünüyor. Ya da sırf taksit için 2. el iPhone 12 alın. Başka yorumum kalmadı, konuyla alakalı. Pek seçenek yok.

Sanmıyorum taksit olduğunu. Zaten taksit seçenekleri kısmında şöyle bilgi verilmiş:

iPhone düşünceniz varsa ve aceleniz yoksa biraz daha bekleyin. SE 4 çıkacak gibi görünüyor. Ya da sırf taksit için 2. el iPhone 12 alın. Başka yorumum kalmadı, konuyla alakalı. Pek seçenek yok.

Tamamdır. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı