iPhone 12 2024'te alınır mı?

Sıfır olarak 11 ile aynı fiyatta. Sosyal medya içerik üretimi, kaliteli story-reels atmak gibi dertlerin yoksa, satış zamanında da değer kaybetmesini umursamıyorsan S serisi bakabilirsin.

Arkadaşlar bayağı saçmalamış. OnePlus falan 1 ay sonra kamera açarken kasacak cihazlar. Gönül rahatlığı ile 12 alabilirsiniz alın ve iPhone farkını görün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bayağı saçmalamış OnePlus falan 1 ay sonra kamera açarken kasacak cihazlar. Gönül rahatlığı ile 12 alabilirsiniz alın ve iPhone farkını görün.

iPhone 12'nin OnePlus'tan üstün olduğu tek bir taraf yok yaptığınız şey fanboyluktan başka bir şey değil GPU CPU testlerinin ne olduğunu öğrenin ondan sonra değerli yorumunuzu yapın. OnePlus gayet kaliteli bir marka yurt dışında da yaygın olarak kullanılıyor. Kasma muhabbetleriniz de komik değil açıkçası.

iPhone 12'nin OnePlus'tan üstün olduğu tek bir taraf yok yaptığınız şey fanboyluktan başka bir şey değil GPU CPU testlerinin ne olduğunu öğrenin ondan sonra değerli yorumunuzu yapın. OnePlus gayet kaliteli bir marka yurt dışında da yaygın olarak kullanılıyor. Kasma muhabbetleriniz de komik değil açıkçası.
1 ay sonra oneplus neden donuyor kasıyor diye konu açılınca siz ilgilenecek misiniz arkadaşla?

Bu nasıl argüman donma kasma muhabbetleri çağ dışı bu cihazda 16 GB RAM var çok sevdiğin iPhone 12'ye de fark atıyor.

Hocam Allah aşkına Realme cihazlar 1 ay sonra kasıyor kamera desen anlatmaya gerek yok AnTuTu testinden bir şey anlayamazsınız. 5 sene önce çıkmış 12 genshin Full ayarlarda sabit 60 FPS veriyor Realme 1 haftalık kullanımdan sonra kasmaya başlıyor. 60 FPS değil 30 zor görüyor.

Kendim kullandım ondan biliyorum merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Allah aşkına Realme cihazlar 1 ay sonra kasıyor kamera desen anlatmaya gerek yok AnTuTu testinden bir şey anlayamazsınız 5 sene önce çıkmış 12 genshin Full ayarlarda sabit 60 FPS veriyor Realme 1 haftalık kullanımdan sonra kasmaya başlıyor 60 FPS değil 30 zor görüyor.

Kendim kullandım ondan biliyorum merak etmeyin.

Kamerada Sony mercekleri kullanılıyor Sony kalitesini bahsetmeme gerek yok sanırım oyun demişsin aynı performansı OnePlus nord 3'te veriyor hatta PUBG'de 90 FPS desteği var ayrıca MediaTek 9000 performansı 8+ gen1 ile neredeyse aynı Realme ile OnePlus'ı aynı kefeye koyuyorsun yorumunun hiçbir argümanı yok GPU testleriyle gel ondan sonra konuş işiniz gücünüz fanboyluk maalesef.

@429065

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı