iPhone 12 bir anda kendi kendine kapandı

Merhaba,
Telefonda ısınmayacak ayarlarda undecember oynarken ekran bir anda donup ekranın sağ köşelerinde pembe kare pikseller oluşup, cızırtı duydum ve sonrasında bir anda kendini kapattı. (oyun kaynaklı olabileceğini düşünüyorum çünkü güncelleme gelmişti ve bu oyunu güncellemeden önce oynadığım süre boyunca böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım.)

Merhaba,

telefonu, yeniden başlat sonrası aynısını yaşandı mı ? Bataryanızın sağlığı iyi durumda mı ?

Eğer bunlar tamam ise, stress testi ile telefonunuzu stabil ayarlarda zorlayarak durumunu teyit edebilrisiniz. Ör: Benchmark testi yaparak.

Merhaba,

Telefonu, yeniden başlat sonrası aynısını yaşandı mı? Bataryanızın sağlığı iyi durumda mı?

Eğer bunlar tamam ise, stress testi ile telefonunuzu stabil ayarlarda zorlayarak durumunu teyit edebilrisiniz. Ör: Benchmark testi yaparak.

Cihazı bu ay içinde satın aldım, %100 pil sağlığı, yeniden başlattıktan böyle bir sorunla karşılaşmadım. AnTuTu ile bench testi yapmaya kalktığımda telefon donmuyor ama uygulama ya donuyor, siyah ekranda kalıyor sinirlendim sildim benchmark testini 3-5 defa denedim, uygulamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü günlük 7,7.30 saat ekran süresi alıyorum ve kullandığım hiçbir uygulamada sıkıntı yok.

O halde uygulama bazlı bir sorun var. Bunların haricinde sorun yaşamıyorsanız bir sıkıntı yok demektedir.

Lâkin, yine de uzun zamandır güncelleme alarak yer kapalayn sistem ve others dosyaları zaman zaman telefona saçma sapan hale getirebilir.

Bu yüzden telefon yedeği alarak telefonunuza güncel IPSW iOS ile Temiz kurulum (Format) yapabilirsiniz. Bazen yapılması ciddi anlamda fayda sağlamaktadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı