iPhone 12 cihazı MacBook şarj aleti ile şarj etmek

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bir iPhone 12 satın aldım orijinal şarj aleti alamadım yan sanayi bir şarj aleti aldım. Aldığım kaliteli olduğunu söylediler lucatech LC104 model bir şarj aleti elimde bir de MacBook şarj aleti var orijinal iPhone mu MacBook şarj aleti ile şarj etsem sorun çıkar mı ya da yan sanayidee sorun çıkar mı? Açıkçası hangisi sağlıklı olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Macbook şarj aletiyle şarj edebilirsin sorun olmaz. Yerinde olsam Lucatechle hiçbir elektronik aletimi şarj etmezdim, uzun vadede şarj ettiğin cihaza zarar verebilir. iPhone'lar adaptör seçiyor ve adaptör konusunda hassas oluyorlar, çakma adaptörlerle şarj entegresini falan yakabilirsin. Lucatech yerine alabiliyorsan orijinal 20W apple adaptörü, alamıyorsan Spigen, Anker gibi markaların 20W adaptörlerini almanı öneririm.

MacBook şarj aletiyle şarj edebilirsin sorun olmaz. Yerinde olsam lucatechle hiçbir elektronik aletimi şarj etmezdim, uzun vadede şarj ettiğin cihaza zarar verebilir. IPhone'lar adaptör seçiyor ve adaptör konusunda hassas oluyorlar, çakma adaptörlerle şarj entegresini falan yakabilirsin. Lucatech yerine alabiliyorsan orijinal 20W Apple adaptörü, alamıyorsan Spigen, Anker gibi markaların 20W adaptörlerini almanı öneririm.

Anladım lucatechte akım koruması vs var diye almıştım MacBook adaptörü ve kablosu ile şarj etsem sorun olmaz o zaman.

MacBook şarj aletiyle şarj edebilirsin sorun olmaz. Yerinde olsam lucatechle hiçbir elektronik aletimi şarj etmezdim, uzun vadede şarj ettiğin cihaza zarar verebilir. IPhone'lar adaptör seçiyor ve adaptör konusunda hassas oluyorlar, çakma adaptörlerle şarj entegresini falan yakabilirsin. Lucatech yerine alabiliyorsan orijinal 20W Apple adaptörü, alamıyorsan Spigen, Anker gibi markaların 20W adaptörlerini almanı öneririm.

Müşteri temsilcisine sorduğumda fazla watt geldiği için çok ısınır dedi ama araştırdım bir şey olmaz diyor herkes ve ChatGPT de bir sorun olmaz dedi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı