iPhone 12 iade edip 13 almak

Ainal

Hectopat
Katılım
27 Ekim 2017
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Geçen hafta Teknosa'dan iPhone 12 128 GB cihaz aldım fakat daha sonra 13ü ve fiyatını görünce pişman oldum. Ben zaten aksesuarıyla vs 11.600 küsur civarı verdim. Sizce iade edip iPhone 13 alınır mı? Böyle bir hakkım var mı Teknosa iade kabul eder mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazadan aldıysan iade edemezsin.

iPhone 13 kesinlikle daha iyi bir cihaz, iade edebiliyorsanız alın.

İnternetten satış için geçerli 14 gün iade. Mağaza içerisinde iade alma zorunlulukları yok.

O kadar pişman oldum ki aldığıma yeni atandım evimde internet yok hala altyapı nedeniyle faturam da şişmişti araştırma yapmadan haberlere bakmadan gittim aldım ve pişman oldum. Bir şekilde iade etmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizce mağazadan aldım cihazı 7 gün oldu henüz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı mağazadan fiziksel olarak aldığınızda koşulsuz iade hakkınız maalesef bulunmuyor. Fakat ürünün bir kusuru varsa serviste rapor tutulup iade değişim hakkı elde edebilirsiniz.
 
Cihazı mağazadan fiziksel olarak aldığınızda koşulsuz iade hakkınız maalesef bulunmuyor. Fakat ürünün bir kusuru varsa serviste rapor tutulup iade değişim hakkı elde edebilirsiniz.
Yıllar sonra Apple'a geçtim ilk haftadan pişmanlık yani ne diyeyim benim atam sonuçta teşekkürler.
 
Bence daha fazla zaman kaybetmeden bir teknosaya gidin. Aldığınız yere de 13 almak istediğinizi ve yine ordan alacağınızı söyleyin. Yasal zorunlulukları yok ama belki alırlar. Direk çalışanlara değilde biraz üst birini bulmaya çalışın. Belki internet gösterirler ne bileyim belki başka bir yolu vardır. Bu kadar pişmanlığınız varken mağazaya gidip denemeden devam etmeyin.
 
Bence daha fazla zaman kaybetmeden bir Teknosa'ya gidin. Aldığınız yere de 13 almak istediğinizi ve yine oradan alacağınızı söyleyin. Yasal zorunlulukları yok ama belki alırlar. Direk çalışanlara değil de biraz üst birini bulmaya çalışın. Belki internet gösterirler ne bileyim belki başka bir yolu vardır. Bu kadar pişmanlığınız varken mağazaya gidip denemeden devam etmeyin.

Aradım konuştum hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler kısmet değilmiş yine internetten almadığıma pişman olduğum bir alışveriş oldu😔
 

Yeni konular

Geri
Yukarı