iPhone 12 interneti masaüstü bilgisayarla nasıl paylaşılır?

EfendiCozuk

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Mutfak Eşyaları İmalat & Satış
Merhaba,
iPhone 12 telefonum var ve bildiginiz gibi şarj kablosunun girişi masaüstü bilgisayarımda girişi yok. Kablolu bağlantı olmuyor sanırım. Ya da oluyorsa bilmiyorum.
Telefonumun internetini masaüstü PC ile nasıl paylaşırım? İnternetteki videolarda hep dizüstü PC'lerde anlatmışlar. Teşekkürler.

Merhaba,
iPhone 12 telefonum var ve bildiginiz gibi şarj kablosunun girişi masaüstü bilgisayarımda girişi yok. Kablolu bağlantı olmuyor sanırım. Ya da oluyorsa bilmiyorum.
Telefonumun internetini masaüstü PC ile nasıl paylaşırım? İnternetteki videolarda hep dizüstü PC'lerde anlatmışlar. Teşekkürler.

Mobil veriyi ve kişisel erişim noktasını açık tutun, daha sonra bilgisayarınızdaki Wi-Fi bölümünde telefonunuzun adı çıkacaktır o kısımdan bağlanabilirsiniz.

Merhaba,

Nasıl giriş yok onu anlamış değilim hocam telefonunuza şarj kablosunu takın şarj aletinden adaptörü çıkarıp bilgisayarın USB kısmından bağlayın.

Mobil veriyi ve kişisel erişim noktasını açık tutun, daha sonra bilgisayarınızdaki wifi bölümünde telefonunuzun adı çıkacaktır o kısımdan bağlanabilirsiniz.

Nasıl giriş yok onu anlamış değilim hocam telefonunuza jarj kablosunu takın jarj aletinden adaptörü çıkarıp bilgisayarın usb kısmından bağlayın.
Bilgisayarıdma wifi özelliği yokki? Masaüstü pc diyorum :)

Android'de geliştirici ayarlarından telefonun şarj girişini Ethernet'e döndürebiliyorsunuz ancak IPhone'da böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Mobil veriyi ve kişisel erişim noktasını açık tutun, daha sonra bilgisayarınızdaki Wi-Fi bölümünde telefonunuzun adı çıkacaktır o kısımdan bağlanabilirsiniz.

Nasıl giriş yok onu anlamış değilim hocam telefonunuza şarj kablosunu takın şarj aletinden adaptörü çıkarıp bilgisayarın USB kısmından bağlayın.
hocam iphone 12 nin şarj aleti usb girişi bildiklerinizden farklı. Yani yeni modeli var bende. Bilgisayara takılmıyor.
Her cihazda olmaz. Anakart modeliniz nedir?
z370 asus anakart

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı