iPhone 12 mini batarya değişimi mantıklı mı?

• Konuyu başlatan FBMI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 960

FBMI

Hectopat
Daha fazla  
3.5 senedir iPhone 12 mini 64 GB kullanıyorum. Hafif çizikler dışında hiçbir sıkıntı yok. Kasa sapasağlam. Hiç oyun oynamam. Günlük kullanım amacıyla kullanıyorum. Fakat bataryam %76 seviyesinde ve bir süredir böyle. Batarya değişmek istiyorum. Sizce mantıklı mı? Ne düzeyde bir değişim hissederim? Orijinal Apple servisinde mi taktırmalıyım yoksa başka bir tavsiyeniz var mı? Max 1 sene kullanıp satmayı düşünüyorum.

Dışarıda beni çok yarıyolda bırakıyor. Pil değişimi ya da powerbank düşünüyorum aslında.

Bayaryayı değiştir, 2.elde temizinden bir fiyata sat. Kendine işkence etmeye gerek yok. Eğer sattıktan sonra bütçe toplayamam dersen powerbank ile gez bütçe toplayana kadar. O zaman değiştir sat.

Bayaryayı değiştir, 2.elde temizinden bir fiyata sat. Kendine işkence etmeye gerek yok. Eğer sattıktan sonra bütçe toplayamam dersen powerbank ile gez bütçe toplayana kadar. O zaman değiştir sat.

Seneye S25 ailesini gördükten sonra alma gibi bir düşüncem var. Arayüz stabilitesi olarak en çok güvendiğim Android markası Samsung. Kamera olarak Vivo amiral gemilerini beğensemde ikinci el satışında rahat olmak için S25 ailesini bekliyorum. Çünkü genellikle telefonu video ve kaydırmak için kullanıyorum sadece. Bu yüzden ekran özellikleri benim için önemli.

Seneye S25 ailesini gördükten sonra alma gibi bir düşüncem var. Arayüz stabilitesi olarak en çok güvendiğim Android markası Samsung. Kamera olarak Vivo amiral gemilerini beğensemde ikinci el satışında rahat olmak için S25 ailesini bekliyorum. Çünkü genellikle telefonu video ve kaydırmak için kullanıyorum sadece. Bu yüzden ekran özellikleri benim için önemli.

O zaman elindekini satıp S25 ya da S24 serisinden alabilirsin bütçe toplanınca. Ekran olarak S24+ bile 15PM'den iyi 16Pro seviyesinde. Samsung ekran olarak zirve bir marka.

O zaman elindekini satıp S25 ya da S24 serisinden alabilirsin bütçe toplanınca. Ekran olarak S24+ bile 15Pm'den iyi 16Pro seviyesinde. Samsung ekran olarak zirve bir marka.

Bu yüzden Samsung yönelmek istiyorum. Tek merak ettiğim hangi işlemciyle geleceği. Çünkü batarya performansıda benim için çok önemli. Malum 12 mini kullanıyorum ve çok sorun yaşadım pil konusunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı