Arkadaşlar her rengi çok güzel duruyor. Sizce hangisi?
hepsi güzel ama kırmızı ile mavi daha holuma gidiyor görmüş yakından incelemiş biri olraka diğer renklerde iyi ama bilmiyorum işte o yüzden soruyorumHangi rengi seviyorsanız onu alabilirsiniz hocam. Bizim tavsiyemiz öznel olur.
Bataryası çok düşük hocam mini almakta kararlı mısınız.Arkadaşlar her rengi çok güzel duruyor. Sizce hangisi?
aynen videolarına vaktım turuncu gibi 11 deki renk yok12 serisindeki kırmızı kötü. Turuncuya kaçıyor. Mavi veya beyaz olabilir.
yenilenmiş alıcam 12 düz biraz bütçeyi aşıyor kararsız kaldımBataryası çok düşük hocam mini almakta kararlı mısınız.
Yenilenmiş cihaz alınmaz.Aynen videolarına vaktım turuncu gibi 11'deki renk yok.
Yenilenmiş alacağım 12 düz biraz bütçeyi aşıyor kararsız kaldım.
hocam ip7 almıştım hb bilişim teknosa cihaz eski bi cihaz olduğu için çoğu parça değişmişti 2 ay önce kendi kendine kapandı 1 ay önce geldi garantiden bence alınabilirYenilenmiş cihaz alınmaz.
Yok hocam alınmaz 2.el temiz cihazlar tercih edin.Hocam IP7 almıştım HB bilişim Teknosa cihaz eski bir cihaz olduğu için çoğu parça değişmişti 2 ay önce kendi kendine kapandı 1 ay önce geldi garantiden bence alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.