iPhone 12 mini orijinal ekran taktırmaya değer mi?

iPhone 13 veya 14 almayı düşünüyordum, ama bir yandan da gereksiz geliyor. Önümüzdeki 1-2 yıl daha kullanırım diye tahmin ediyorum. Ayrıca cihazımın bazı sıkıntıları da var hocam, satsam zaten düşük fiyata gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gitse gitse 15k'ya gitsin, o paraya 11 bile alınmıyor artık. 12-13k üzerine katsanız ikinci el iPhone 13 sağlam bi pazarlıkla denk getirebilirsiniz, android tarafında seçenek bol zaten o bütçede. Ekrana 10k vermeniz mantıklı geliyorsa yine siz bilirsiniz ama en kötü sıfır düz 12 alırsınız.

Tavsiyem sıkıntılı iPhone'u direkt elden çıkarın, ileride ne olacağı belli olmaz sürekli sorun çıkarır.

Hocam değiştirmem o zaman. Bence de saçma bu fiyata orijinal ekran taktırmak. Cihazın çıktığı yıl belli, ikinci el piyasası belli. 2020'de çıkmış bir cihaz. Biraz daha idare edip, sıfır bir iPhone 13 Pro alır, yoluma bakarım diye düşünüyorum. Şu anda en mantıklı gelen o gibi görünüyor.

iPhone 13 pro sıfır bulmanız imkansız gibi bir şey hocam, üretimi biteli 1.5 yıl olacak neredeyse. Yurt dışı bi ihtimal kapalı kutu bulabilirsiniz. Hocam sıkıntılı telefonu elden çıkarın da bakarsınız bi çaresine, diğer türlü başınız ağrır durur iyice soğursunuz telefondan. Satarsanız sıfır düz 12 alın en kötü sıfır sorunsuz telefona geçin tamir ettirmektense.

12 ile 12 mininin arasında bir fark yok hocam benim açımdan. Ben zaten kompakt telefon sever birisiyim, zaten o yüzden bu cihazı kullanıyorum. Tablet gibi telefonlar bana gelmiyor. 13 Pro'yu da, sırf 120 Hz ekranı için alırım. 60 Hz ekran, 2024 yılında çöp gibi bir şey oldu artık. 13 Pro da gayet piyasada bulunuyor bu arada.

Hocam sıfır TR cihazı 13 pro bulursanız linkini atın direkt alacağım söz. Sıfır 12 mini şu an stoklarda var mı bilmiyorum, o yüzden sıfır 12 diye örnek verdim. Ekran yenileme hızı konusunda harfiyen katılıyorum.

Varmış hocam, fiyata dikkat edin: https://www.hepsiburada.com/iphone-...aza=seckiniletisim&url_src=and-product-detail

Bu da daha ucuz olan 15 Pro. Şahsen bu daha mantıklı. APPLE iPhone 15 Pro 128 GB Akıllı Telefon Mavi Titanium MTV03TU/A

13 Pro trenyolda var hocam iPhone 12 mini ise sıfır yok, ancak düz 12 belki olabilir. 12 mini çünkü pek tercih edilmediği için, üretimi erken durmuştu.

Hocam 13 Pro Trendyol'da bu kadar pahalı değil yarı yarıya neredeyse.

Evet şimdi gördüm, 63k bence değmez ama zevk meselesi. İkinci el 40k civarına bulunabiliyor. Cihazı elden çıkarınca model araştırması yaparsınız tekrardan o en basit kısmı.

Katılıyorum hocam sağ olun.

Evet şimdi gördüm, 63K bence değmez ama zevk meselesi. İkinci el 40k civarına bulunabiliyor. Cihazı elden çıkarınca model araştırması yaparsınız tekrardan o en basit kısmı.

Hocam daha da üst model almak istersen de, yine 14 Pro ve 15 Pro aynı fiyat. O yüzden, 13 Pro almak en mantıklısı olur bu dönemde. Ayrıca 14 Pro, 15 Pro, 13 Pro hepsi aynı. Değişen pek kayda değer bir şey yok benim açımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…