12 serisi genel olarak sevilmiyor çünkü 11 serisinden sonra üzerine koydukları tek şey OLED ekran oldu. 12 Pro özellikle hayal kırıklığı bence. Bende 12 kullanıyorum ve işlemcisi verimsiz.
+ Olarak, iPhone yerine Samsung S serisi önerenleri dinleme bence. Ablama telefon bakmaya gittiğimizde bile Kamera çalışmayı durdurdu hatası aldık telefona bakarken, ömürleri maksimum 1 yıl.
Artı olarak, iPhone yerine Samsung s serisi önerenleri dinleme bence. Ablama telefon bakmaya gittiğimizde bile kamera çalışmayı durdurdu hatası aldık telefona bakarken, ömürleri maksimum 1 yıl.
Önceden Redmi Note 9 Pro kullanıyordum bir 5-7 yıl arası pek hatırlamıyorum ama uzun süre kullandım yeni olarak iPhone almaya istedim ve 11 yoktu 13 de fiyatına göre fazlaydı bilmiyorum ama şimdi ise S23 öneriliyor ama Samsung nedense hiç kullanmayı sevmediğim bir telefon o yüzden tercih etmedim.
@atlaas, anlıyorum. 14 Pro güzel seçim de Samsung S serisinde, Samsung gerçekten iyi iş yaptı ve alınacaksa da S serisi alınabilir. Elbette ki S serisinden de seçim yapmak gerekir. Örneğin S22'nin bataryası berbat, bataryaya önem veren S22 almamalı mesela. iPhone cihazlardan da düz sürümleri alınmaz, alınacaksa da Pro modeli alınmalı. Özetle her firmanın kötü cihazı olur. iPhone'ların da düz sürümleri kötü.