iPhone 12 neden sevilmiyor?

Bütçe
28000
@LoxAlper, bence bu meselelere çok da kafa yormayın derim. Aldığınız telefonun hayrını da görmezsiniz. Sizi iyi kötü şekilde 4-5 sene götürebilecek bir cihaz, hayrını görün. İyi kullanmalar.

Merhaba, iPhone 12 sevilmeme sebebi radyasyon falan değil bana göre. O geçen sene çıktı ve ardından güncelleme ile çözüldü geçen seneye kadar da iPhone 12 çıkışından 3 sene geçmişti zaten. Asıl sebep 11'den sonra kasanın köşeli tasarıma geçmesi hariç pek de yenilik olmadı donanım kısmında ve görüntüde. Ve o sene Apple ne hikmetse düz modellere çok çalıştı, çok doldurdu. 12 ailesinin hepsini düşündüğünde Pro modeller arasında düzler ile fark çok azdı. RAM artısı ve kamera artısı harici 12 ile 12 Pro modelleri neredeyse aynıydı. Ayrıca bu sene yaptığı haltı gene yapıp 12 Pro ile 12 Pro Max kamera farkı koydu. Bu da 12 Pro'yu globalde de sattırmadı zaten. Aynı şekil bu sene 15 Pro da az sattı bu sebepten.
Globali geç bizim ülkede de çıktığından beri 11 ile arasında fiyat farkı çok fazlaydı düz 12'nin. Bu sene 15 modelleri gelince ne hikmetse normale indi piyasası. 2023 yazına kadar ben hatırlıyorum parası az olan 11 alır, parası 12'ye yeten üste abartısız 1-2K koyarak 13 alıyordu. Öyle alakasız pahalı fiyatı vardı ki 2021, 2022,2023 yıllarında rezalet durumdaydı fiyatları. Siz almadan keşke danışsaydınız şu anda sevilip sevilmediğinden ziyade o paraya farklı öneriler sunardık ama almışsınız hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…