iPhone 12 neden sevilmiyor?

Bütçe
28000
@atlaas, anlıyorum. 14 Pro güzel seçim de Samsung S serisinde, Samsung gerçekten iyi iş yaptı ve alınacaksa da S serisi alınabilir. Elbette ki S serisinden de seçim yapmak gerekir. Örneğin S22'nin bataryası berbat, bataryaya önem veren S22 almamalı mesela. iPhone cihazlardan da düz sürümleri alınmaz, alınacaksa da Pro modeli alınmalı. Özetle her firmanın kötü cihazı olur. iPhone'ların da düz sürümleri kötü.
Katılıyorum, ben 11 kullanıyorum ve aldıktan sonra Pro alınması gerektiğini anladım fakat beni Samsung S serisinden uzaklaştıran olay az önce anlattığım olay. Bana kalırsa Samsung eski modellerinde daha da taş gibiydi. Şahsi fikrim şuan alınacak en düşük iPhone modeli 11 Pro veya 13 Pro olmalı.

@atlaas, anlıyorum. 14 Pro güzel seçim de Samsung s serisinde, Samsung gerçekten iyi iş yaptı ve alınacaksa da s serisi alınabilir. Elbette ki s serisinden de seçim yapmak gerekir. Örneğin S22'nin bataryası berbat, bataryaya önem veren S22 almamalı mesela. iPhone cihazlardan da düz sürümleri alınmaz, alınacaksa da Pro modeli alınmalı. Özetle her firmanın kötü cihazı olur. IPhone'ların da düz sürümleri kötü.

Mediamarktan aldım 15 hariç hepsi düzdü bende düz aldım pişman oldum şu an moralim düştü.

@atlaas, 11'in güncelleme desteği kısa süre içerisinde bitecek. 13 Pro ve üzeri alın alacaksanız da.
@LoxAlper, alalı ne kadar oldu? İade edebiliyor musunuz? Keşke almadan önce sorsaydınız.

@atlaas, anlıyorum. 14 Pro güzel seçim de Samsung S serisinde, Samsung gerçekten iyi iş yaptı ve alınacaksa da S serisi alınabilir. Elbette ki S serisinden de seçim yapmak gerekir. Örneğin S22'nin bataryası berbat, bataryaya önem veren S22 almamalı mesela. iPhone cihazlardan da düz sürümleri alınmaz, alınacaksa da Pro modeli alınmalı. Özetle her firmanın kötü cihazı olur. IPhone'ların da düz sürümleri kötü.

S23 serisinden önce S serileri hep performans ve stabilite kısmında geri kalıyordu iPhone'lara göre. Güncelleme desteğinde de aynı şekilde. Exynos facia idi zaten. S23 serisinde bu farkı kapatıp S24 serisinde ciddi bir ilerleme gösterdiler. Apple tarafında ise düz seriyi 60 Hz faciasını saymazsak gayet iyi cihazlar. Pro'lar içinse konuşmama gerek yoktur diye düşünüyorum.

@Dryus, iPhone'un satış politikası bu. Düz sürümlerden kısıp Pro'ya verip fazlasıyla fiyat biçiyor ki millet Pro alsın diye uğraşıyor. Dediğiniz gibi Samsung, S serisinde dersini alıp bizlere bir alternatif oluşturdu.

@Dryus, IPhone'un satış politikası bu. Düz sürümlerden kısıp Pro'ya verip fazlasıyla fiyat biçiyor ki millet Pro alsın diye uğraşıyor. Dediğiniz gibi Samsung, S serisinde dersini alıp bizlere bir alternatif oluşturdu.

Fazla fiyat biçmektense alt modelden üste çıkmaya itiyor biraz. Unutmayalım ki yurt dışında S24 Ultra 15 Pro Max'ten daha pahalı. Şahsen yeni SE iyi fiyattan(500-550$) beklentilerimi karşılayacak şekilde gelirse 12'den ona geçiş yapmayı düşünüyorum.

Pro olsaydı alacaktım ancak iPhone 15 vardı bende o an dert etmedim ilk iPhone olacağından.
60 Hz olayı dışında bir sıkıntı yaşamazsınız. O da çok problem değil. 5 yıl rahat bir şekilde kullanırsınız o cihazı.

Bir.

60 Hz olayı dışında bir sıkıntı yaşamazsınız. O da çok problem değil. 5 yıl rahat bir şekilde kullanırsınız o cihazı.

Yani ne farkı olacak bilmiyorum tam ancak şu an ilk defa aldığımdan mı bilmiyorum ama Note 9 Pro'ya gör kat kat işime yarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı