WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 18 Ekim 2022 #11 AnotherJourney dedi: Yazılımsal sorunlar olur. Genişletmek için tıkla... Olmaz dostum abim kaçak kullanıyor tek Netflix kullanamıyorsun onun dışında bir sorun yok aynı telefon ülkeden ülkeye malzemesei mi değişyor.
AnotherJourney dedi: Yazılımsal sorunlar olur. Genişletmek için tıkla... Olmaz dostum abim kaçak kullanıyor tek Netflix kullanamıyorsun onun dışında bir sorun yok aynı telefon ülkeden ülkeye malzemesei mi değişyor.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.274 Çözümler 56 18 Ekim 2022 #12 WaxyLocket dedi: Olmaz dostum abim kaçak kullanıyor tek Netflix kullanamıyorsun onun dışında bir sorun yok aynı telefon ülkeden ülkeye malzemesei mi değişyor. Genişletmek için tıkla... iPhoneun yazılımını bozmaya gerek yok. Zaten yazılım önemli bir husus iPhone da. Ayrıca bazı uygulamalar kullanılamayabiliyor. Giriş çıkış yapsın çok fazla bir para gitmez telefona göre. Daha sağlıklı olur.
WaxyLocket dedi: Olmaz dostum abim kaçak kullanıyor tek Netflix kullanamıyorsun onun dışında bir sorun yok aynı telefon ülkeden ülkeye malzemesei mi değişyor. Genişletmek için tıkla... iPhoneun yazılımını bozmaya gerek yok. Zaten yazılım önemli bir husus iPhone da. Ayrıca bazı uygulamalar kullanılamayabiliyor. Giriş çıkış yapsın çok fazla bir para gitmez telefona göre. Daha sağlıklı olur.
emirhank14 Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 439 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Pro B550m-P Gen3 - R5 5500 - RTX 2060 - 16 GB RAM Cinsiyet Kadın 23 Ekim 2022 #13 Atsızsz dedi: En ucuz 4500 TL yazıyor hocam bulup bana atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam otobüs biletleri o civardaydı sanırım ama ben İstanbul'da yaşıyorum tabii.
Atsızsz dedi: En ucuz 4500 TL yazıyor hocam bulup bana atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam otobüs biletleri o civardaydı sanırım ama ben İstanbul'da yaşıyorum tabii.