iPhone 12 pil sağlığı hızlı düşüyor

7 Eylül'de iPhone 12 cihazımı aldım ilk 4 ay 100'dü pil sağlığı sonra 5. ayda 99'du fakat 6. ayda 93 düştü bugün itibari ile bu durum normal mi beredeyse haftada 2 pil sağlığı düşüyor Apple desteğe bağlandım batarya testi yaptılar sorun yok dedi bataryanızda ama o görüşmeden 1 hafta anca geçti ve %2 daha azaldı.

Telefonu ne kadar çok şarj edersen o kadar pil sağlığı hızlı düşer ama sizde sorun yok.
Hocam %20 ile %80 arası şarj ederiz fakat 1 günü çıkarmaz bu yüzden %20nin altında takıp 100de çıkarsak pil sağlığını korurmuyuz yine? Çünkü son teknoloji telefon olduğu için gücü otomatik kesiyor 100 olunca yinede pile zararı olur mu?

İstediğin gibi kullan hocam ya telefonu 20 ile 80 arasında sürekli tutarsan %60 şarj döngüsünde kullanacaksın. Komik geliyor bana bu durum.

Ayrıca bir sorun olursa Apple desteğe sor onlarda aynısını diyecek sen hangi şekilde kullanırsan kullan batarya 2 sene içinde performansını kaybedecek zaten.

Son düzenleme:
İstediğin gibi kullan hocam ya telefonu 20 ile 80 arasında sürekli tutarsan %60 şarj döngüsünde kullanacaksın. Komik geliyor bana bu durum.
Bana da komik geliyor bu durum hocam, %20 altına gelince yani uyarı veriyor telefon şarjı takın diye o zaman takalım %100 de çekince bir sorun olmaz diye düşünüyorum sonuçta gücü otomatik kesiyor son teknoloji telefonlardan bir tanesi böyle olunca birşey olmaz demi hocam

Olmaz. Neden olsun? Dediğim gibi aklına takılan bir şey olursa Apple Destek'e sor cevap veriyorlar merak etme hiçbir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…