iPhone 12 Pro Max ülkemize ne zaman gelir?

Beyler benim tek hakkim var uzun suredir almiyorum. Ben mavi pro max'e talibim. Yarma gibi biri oldugumdan normal iphone 12 mini gibi kaliyor. Sahsen Pro max'in mavisini cok begendim. Bence 25 000 TL 512 GB'ligi olacak. 128 GB'in 15-18 arasi birsey olmasini bekliyorum.

Beyler benim tek hakkim var uzun suredir almiyorum. Ben mavi pro max'e talibim. Yarma gibi biri oldugumdan normal iphone 12 mini gibi kaliyor. Sahsen Pro max'in mavisini cok begendim. Bence 25 000 TL 512 GB'ligi olacak. 128 GB'in 15-18 arasi birsey olmasini bekliyorum.
Neden Pro Max alıyorsunuz hala anlamış değilim bari normal Pro alın. Tabii tercih sizin. : )

Ufak bir program yapıp 2-3 saniye aralıklarla apple IPhone 12 TR sayfasını sürekli çağırsa belki dikkatleri çeker. Adamlar tınlamıyor. Ne tarih var ne fiyat. Hepimiz çalıştırırsak bu uygulamayı bayağı yük biner adamlara. Belki tınlarlar o zaman :)

Ufak bir program yapıp 2-3 saniye aralıklarla apple IPhone 12 TR sayfasını sürekli çağırsa belki dikkatleri çeker. Adamlar tınlamıyor. Ne tarih var ne fiyat. Hepimiz çalıştırırsak bu uygulamayı bayağı yük biner adamlara. Belki tınlarlar o zaman :)
Uygulamayı yaptım :)
Her saniye 10 defa Apple sitesini get ediyor. saniyeyi arttırabilirsiniz.
"iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max" şeklinde çağırıyor siteyi.
Kodlarınıda gönderdim. Virüs filan değil :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı