iPhone 12 Pro vs iPhone 13

iPhone 12 Pro ile iPhone 13 kıyaslaması sanki olmamış gibi.

Hocam şuan İphone 7 kullanıyorum, şarj harici mükemmel. Hız olarak hiç bir sorunu yok, yakın zamanda artık güncelleyeceğim 5 yıldır kullanıyorum. Bataryasını 1 kere bile değiştirmedim pil sağlığı %79. Yani A15 ile A14 ilerleyen yıllarda fark hissettireceğini şahsen düşünmüyorum.

Bütçem 32K şu an da arttırılabilir mi evet ama telefonum yok el konuldu ve uzun süre verilmeyecek şu an da almam lazım. 1-1.5 yıl sonra tekrar telefon değiştireceğim o yüzden idare edecek fotoğrafları hoş olan birini almak istiyorum

32 bin TL'lik bir telefonun 60Hz olması senin için fark etmez ise iPhone 14 alabilirsin.

İkinci el mi düşüneceksiniz yoksa sıfır mı ? Sıfır alacaksanız 13 alın. 12 Pro'nun sıfırlarını bulmak zor bulsanız bile saçma fiyatlara satıyorlar. 2. el düşünürseniz 12 Pro alınabilir.

Sıfır düşünüyorsanız en mantıklısı bu. Apple'dan almanızı öneririm, 30.999 TL. 32-33K'ya ne olduğu belli olmayan satıcılar satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…