IPhone 12 radyasyon olayı düzeltildi mi?

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F, Stok Soğutucu
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
Babamla telefon bakıyoruz, ben iPhone 12 diyorum ama kendisi "Yüksek radyasyon yüzünden Fransa da yasaklandı, o telefonu almam sana. iPhone 11 alırım" diyor. Ben bu olayı bir güncelleme ile düzelttiklerini sanmıştım, düzeltilmedi mi? iPhone 12'den 11'e düşmek pek istemiyorum açıkçası ama bu durum hala mevcut ise iPhone 11 alacağım.

Başka telefon önermeyin, ben kararımı verdim ve elmaya fazladan para vereceğim. Sadece bu konu ile ilgili cevap arıyorum.

Tabii saygı duyarım ama benim o bütçem olsa ROG 7 alırdım. 11'e göre daha iyi bir telefon.

11'den iyi telefon tabii ki de her kişiye hitap etmiyor.
Ben ROG 7 alana kadar (840 dolar) ikinci el 12 Pro alırım. Bana hitap eden bir cihaz çünkü.

Savaşı kaybetmeye çok yakınım arkadaşlar, yüksek ihtimalle model düşürecek babam. İkna edemedim bir türlü, artık insafına kaldım.
Hocam telefon radyasyonundan hiçbir zarar gelmeyeceğini okumuştum. Baş ağrısı yapabilir ama tehlikeli sorunlara yol açmadığını okudum. İnsana zarar vermesi için kat kat üstünde radyasyon yaymalı.

13 çok mu iyi? Aralarında işlemci farkından başka bir şey yok.
Hocam bence gündelik kullanıcı için 12-13 modelleri ideal. Ama A15 daha verimli kabul etmek gerekiyor. Batarya sorununu falan çözdüler. Hatta yanlış hatırlamıyorsam 13 Mini 12'den bile daha uzun ekran süresi veriyor.

1700586741226.png

Son düzenleme:
Siyah iPhone 12 aldık, aslında mor istemiştim ama ne yapalım bunu anca aldırdım, teşekkürler herkese.

Kurulumu yaptım, güzel telefonmuş gerçekten. Son kez teşekkür ediyorum ve iyi günler/akşamlar diliyorum :).

Son düzenleme:
Siyah iPhone 12 aldık, aslında mor istemiştim ama ne yapalım bunu anca aldırdım, teşekkürler herkese.

Kurulumu yaptım, güzel telefonmuş gerçekten. Son kez teşekkür ediyorum ve iyi günler/akşamlar diliyorum :)
Suan telefon stabil calisiyor mu? Memnun musunuz ?

2024’te alınır mı sorusu tartışılır ama şu an sorun yok. Pil sağlığı 1 yıl civarı sonra %95 oldu.
Suan telefon stabil calisiyor mu? Memnun musunuz ?

Yeni konular

Geri
Yukarı