PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 26 Haziran 2024 #1 iPhone 12 iOS 18 betaya gectim cok kasiyor, isiniyor. Betadan cikip iOS 17'ye dusmek istiyorum. Yapabilir miyim?
iPhone 12 iOS 18 betaya gectim cok kasiyor, isiniyor. Betadan cikip iOS 17'ye dusmek istiyorum. Yapabilir miyim?
Çözüm Ben10Ultimate 27 Haziran 2024 iOS 17.5.1 ıpsw dosyasını indiriyorsunuz, cihazı kurtarma moduna alıp ITunes'e bağlıyorsunuz. Ardından Shift tuşuna basılı tutarak geri yükleye basıyorsunuz. İndirdiğiniz ıpsw dosyasını seçip onaylıyorsunuz, iOS 17 yüklemesi başlıyor. Bu kadar. ZYP33 dedi: O hala oluyor mu ya? Oluyorsa hala süper olur. Genişletmek için tıkla... Oluyor.
iOS 17.5.1 ıpsw dosyasını indiriyorsunuz, cihazı kurtarma moduna alıp ITunes'e bağlıyorsunuz. Ardından Shift tuşuna basılı tutarak geri yükleye basıyorsunuz. İndirdiğiniz ıpsw dosyasını seçip onaylıyorsunuz, iOS 17 yüklemesi başlıyor. Bu kadar. ZYP33 dedi: O hala oluyor mu ya? Oluyorsa hala süper olur. Genişletmek için tıkla... Oluyor.
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 Yanlış bilgi Maalesef. Artı -1 Eksi
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 26 Haziran 2024 #3 Eğer bilgim yanlış değilse PC'ye iTunes indirip yapılabiliyordu. Verilerinizi kaybedebilirsiniz. Artı -1 Eksi
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 Nazuna Nanakusa dedi: Eğer bilgim yanlış değilse PC'ye iTunes indirip yapılabiliyordu. Verilerinizi kaybedebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O hala oluyor mu ya? Oluyorsa hala süper olur. Artı -1 Eksi
Nazuna Nanakusa dedi: Eğer bilgim yanlış değilse PC'ye iTunes indirip yapılabiliyordu. Verilerinizi kaybedebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O hala oluyor mu ya? Oluyorsa hala süper olur.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 26 Haziran 2024 #5 ZYP33 dedi: O hala oluyor mu ya? Oluyorsa hala süper olur. Genişletmek için tıkla... Hiç Apple cihaz tecrübem olmadı ama sosyal medya çıkarıyordu karşıma bir şeyler. Teknik servis için hala duruyordur ama. Artı -1 Eksi
ZYP33 dedi: O hala oluyor mu ya? Oluyorsa hala süper olur. Genişletmek için tıkla... Hiç Apple cihaz tecrübem olmadı ama sosyal medya çıkarıyordu karşıma bir şeyler. Teknik servis için hala duruyordur ama.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 27 Haziran 2024 #6 iOS 17.5.1 ıpsw dosyasını indiriyorsunuz, cihazı kurtarma moduna alıp ITunes'e bağlıyorsunuz. Ardından Shift tuşuna basılı tutarak geri yükleye basıyorsunuz. İndirdiğiniz ıpsw dosyasını seçip onaylıyorsunuz, iOS 17 yüklemesi başlıyor. Bu kadar. ZYP33 dedi: O hala oluyor mu ya? Oluyorsa hala süper olur. Genişletmek için tıkla... Oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
iOS 17.5.1 ıpsw dosyasını indiriyorsunuz, cihazı kurtarma moduna alıp ITunes'e bağlıyorsunuz. Ardından Shift tuşuna basılı tutarak geri yükleye basıyorsunuz. İndirdiğiniz ıpsw dosyasını seçip onaylıyorsunuz, iOS 17 yüklemesi başlıyor. Bu kadar. ZYP33 dedi: O hala oluyor mu ya? Oluyorsa hala süper olur. Genişletmek için tıkla... Oluyor.