iPhone 12 tamamen nasıl kapatılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu anda yanımda orijinal adaptör yok hocam. iPhone 7 Plus şarjı olur mu?

Olur ama orijinal adaptör her zaman iyidir, 20W hızlı şarj adaptörünü almanı öneririm. Çok hızlı şarj ediyor.

Olur ama orijinal adaptör her zaman iyidir, 20W hızlı şarj adaptörünü almanı öneririm. Çok hızlı şarj ediyor.
18W Vivo şarj adaptörü olur mu? Bir şey farkettim telefon bilgisayara bağlayınca elma logosu hızlı gidip geliyor. Adaptöre takınca biraz daha yavaş gidip geliyor. Elma logosu ilkten yanıyor kapanırken hafif kısılıyor ondan sonra kapanıyor.

Hocam, peki bu elma logosu sürekli gidip geliyor o bir sorun oluşturur mu?

Olmaz, isterse 50 defa yapsın. Duvardaki ışık düğmesi gibi düşün. Aç kapa, başka bir zararı yok.

Olmaz, isterse 50 defa yapsın. Duvardaki ışık düğmesi gibi düşün. Aç kapa, başka bir zararı yok.
Tamamdır hocam. Kaç saat kalsa yeter? 1 saat kalmıştı ama dolmamıştı.

O adaptör yarım saate doldurur, olmadı 1 saat bekle sen garantiden.
Bi yarım saat kadar oldu da hala aynı hocam. Apple logosu yanıp sönüyor sönerken böyle hafif kararıyor.

iTunes'ten yazılım atmaya çalışınca iPhone adlı iphone güncelleştirilemedi. Bir hata oluştu (5) diye hata veriyor. @hawtsauce bir fikrin var mı?

Son düzenleme:
Bir yarım saat kadar oldu da hala aynı hocam. Apple logosu yanıp sönüyor sönerken böyle hafif kararıyor.

ITunes'ten yazılım atmaya çalışınca iPhone adlı iPhone güncelleştirilemedi. Bir hata oluştu (5) diye hata veriyor. @hawtsauce bir fikrin var mı?

Geçmiş olsun. Cihaz arızalanmış, yetkili servise gitmenizi öneririm. Benim iPhone X cihazımı olunca attım aleti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı