iPhone 12 ve 13

13 alabilirsiniz, günlük işleri halledebilirsiniz kolayca. Ben bir ara kullandığım için biliyorum, oyun performansı da iyi.

Telefonu çok kullanmıyorum hocam arada Instagram YouTube falan oyun olarak da sadece Clash of clan var zaten çok sık resim çeken biriyim 13'ün bu konuda pişman edeceğini sanmam 13 ile 14 arasında çok fiyat varkı var onun için muhtemelen 13 128 alacağım.

Hocam yavaşlıyordan kastığım bir müddet sonra ilk günkü performansı kaybediyor. Takılma donma yok.

İlk günkü hızını tabii kaybeder donanım eskidikçe performansı düşüyor eskimiş hali bile Android'lerden hızlı orası kesin.

İlk günkü hızını tabii kaybeder donanım eskidikçe performansı düşüyor eskimiş hali bile Android'lerden hızlı orası kesin.

Bahsetmek istediğim şey iPhone alıyorum diye muazzam bir şey beklemeyin Pro modelleri hariç sevdiğim ürünler değil aldıktan sonra fark ettim. Bahsettiğim yavaşlama kullanmaya bağlı olarak hantallaşıyor eskimiyor sıfırlayınca düzeliyor. Instagram'a bastığımda 2 saniye sonra açılıyor mesela. Güncellemelerin stabiliteside önemli ölçüde etkiliyor ben sadece deneyimlerimi paylaşıyorum kendi telefonum muazzam olsa zaten kötülemem almadan önce bilin diye eleştirisel konuşuyorum.

Arkadaşlar kuwaitden iPhone almayı düşünüyorum. Malum benim telefon Galaxy A51 iyice yavaşladı. Aralarında çok fark var mı 12 13 ve 14'ün?
iPhone 12 128 GB 194kd.
iPhone 13 128 GB 202kd aralarındaki fark çok az sizde muhtemelen 13 dersiniz herhalde.
iPhone 14 128 GB de 230kwd 28 kwd az bir fark değil. Ama sonuçta 14.

Alabiliyorsan 14 Pro almaya çalış. 14 Pro bütçeni aşıyorsa 14 al geç.

Arkadaşlar kuwaitden iPhone almayı düşünüyorum. Malum benim telefon Galaxy A51 iyice yavaşladı. Aralarında çok fark var mı 12 13 ve 14'ün?
iPhone 12 128 GB 194kd.
iPhone 13 128 GB 202kd aralarındaki fark çok az sizde muhtemelen 13 dersiniz herhalde.
iPhone 14 128 GB de 230kwd 28 kwd az bir fark değil. Ama sonuçta 14.
iPhone 13.

13 ile 14 arasında ki fiyat farkına değmez. Alacaksan 14 Pro al.

Bahsetmek istediğim şey iPhone alıyorum diye muazzam bir şey beklemeyin Pro modelleri hariç sevdiğim ürünler değil aldıktan sonra fark ettim. Bahsettiğim yavaşlama kullanmaya bağlı olarak hantallaşıyor eskimiyor sıfırlayınca düzeliyor. Instagram'a bastığımda 2 saniye sonra açılıyor mesela. Güncellemelerin stabiliteside önemli ölçüde etkiliyor ben sadece deneyimlerimi paylaşıyorum kendi telefonum muazzam olsa zaten kötülemem almadan önce bilin diye eleştirisel konuşuyorum.

3 gündür iPhone 12 kullanıyorum, iOS 16.5'te yaşadığım bugları 6 aydır Motorola Edge 20'de yaşamadım. 16.5.1'de neredeyse hepsi düzeldi ancak X.5. sürümde bile hâlâ bug yasanmasi biraz ilginc.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı