iPhone 12 vs iPhone 13

Bütçe
35000

FqsScript

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Öncelikle emektar Redmi telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ve bütçem 35 bin TL. iPhone 12 256 GB modelini mi yoksa iPhone 13 128 GB modelini alacağım? Performans ve depolama önemlidir bütçemi en fazla 40 bin TL'yi zorlayabilirim sizce hangisi iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
13 128 daha iyi bir seçenek olacaktır 12 serisinin kronik sorunları daha fazla ve güncellik olarak 13 daha optimize çalışıyor

Bence s24 ede bir bakabilirsiniz hocam 256gb lik. Bu ikisindende üstün bir cihazdir. Sadece iphone istiyorsaniz 13 ü tercih edin.

Herkese selam. Öncelikle emektar Redmi telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ve bütçem 35 bin TL. iPhone 12 256 GB modelini mi yoksa iPhone 13 128 GB modelini alacağım? Performans ve depolama önemlidir bütçemi en fazla 40 bin TL'yi zorlayabilirim sizce hangisi iyidir?

Günlük kullanıcı iseniz yani fazla fotoğraf video uygulama vs yoksa 128 GB gayet yetecektir.

Maksimum 20 GB civarı olması lazım cihazdan cihaza değişiyor bu durum ben 15 Pro kullanıyorum 20-25 arası tutuyor ortalama

Beta yazılımlara giriş yaparsan daha çok kaplıyor tabii ki

3 yil once cikmis bir telefona 35 bin TL vermeyi mantikli bulmuyorum, iPhone 13 kullanicisiyim. Su anda olsam, 3 yil iPhone 13 kullanmis birisi olarak 35 bin TL'ye Samsung alirdim. Zamaninda da zaten 13'u yurt disindan getirtip 2 bin liraya actirmistim. 3 yil once bile fiyatini hak etmiyordu.

128GB yeter bu arada.

iPhone şart mı hocam değil ise S24 önerimdir iPhone şart ise minimum 13 alınmalı diye düşünüyorum.

Hocam iPhone ekosistemine geçmeyi planlıyorum Android'de çok sıkıntı çekiyorum hocam.

3 yil once cikmis bir telefona 35 bin TL vermeyi mantikli bulmuyorum, iPhone 13 kullanicisiyim. Su anda olsam, 3 yil iPhone 13 kullanmis birisi olarak 35 bin TL'ye Samsung alirdim. Zamaninda da zaten 13'u yurt disindan getirtip 2 bin liraya actirmistim. 3 yil once bile fiyatini hak etmiyordu.

128 GB yeter bu arada.

Hocam sistem uygulamaları ne kadar yer kaplıyor.

Hocam iPhone ekosistemine geçmeyi planlıyorum Android'de çok sıkıntı çekiyorum hocam.

Hocam sistem uygulamaları ne kadar yer kaplıyor.

1737038370992.png

95 GB toplamda kullanılıyor olarak gözüküyor iOS 18.3 beta 2 versiyonundayım bilginize
Sistem verileri dediği kısım önbellektir vs uygulamaların önbelleklerini falan da kapsıyor

Yeni konular

Geri
Yukarı