iPhone 12 vs iPhone 13

Bütçe
35000
Hocam sistem uygulamaları ne kadar yer kaplıyor.
"iOS 10.97GB
Sistem verileri 2.01GB"

Yaziyor ayarlarda.

Bu arada 200GB iCloud kullaniyorum. Belki oraya depoluyordur bir seyler, bilmiyorum. Gigabit internet oldugu icin fotograflar vs. her seyi iCloud'da depoluyorum.

Hocam iPhone ekosistemine geçmeyi planlıyorum Android'de çok sıkıntı çekiyorum hocam.

Hocam sistem uygulamaları ne kadar yer kaplıyor.
Samsung s serisinde redmide cektiginiz sorunlarin hicbirini cekmezsiniz hocam merak etmeyin. S24 hem iph 12 hem iph 13 ten cok daha ustun bir cihazdir.

Samsung s serisinde Redmi'de cektiginiz sorunlarin hicbirini cekmezsiniz hocam merak etmeyin. S24 hem iph 12 hem iph 13 ten cok daha ustun bir cihazdir.

iPhone 13 kadar uzun süre dayanamayacaktır ama Android'lerin hazin sonunu biliyorsunuzdur hocam

Şu anda yurt dışında bulunuyorum ve buradaki insanlar hala iPhone 6s-7 gibi cihazları kullanıyor ona göre uzun ömürlülük için pay biçin derim :)

Tamamen kişinin kullanimina bagli. Galaxy S9 - S10 kullanip hiç sorun cekmeyen dolusuyla kisi var.

Çoğu Samsung cihazda panel problemi mevcut S6'dan sonraki modellerin hepsinde AMOLED yanığı problemi var ve cihazın ücretinden kat ve kat pahalı ekran maliyetleri bunu da göz önünde bulundurun

iPhone 13 kadar uzun süre dayanamayacaktır ama Android'lerin hazin sonunu biliyorsunuzdur hocam

Şu anda yurt dışında bulunuyorum ve buradaki insanlar hala iPhone 6s-7 gibi cihazları kullanıyor ona göre uzun ömürlülük için pay biçin derim :)
Avrupada samsung satislarda cok daha onde hocam. Iphone eskisi kadar satmiyor yurtdisinda artik. Eski kalitesi yok maalesef.

Samsung s serisinde Redmi'de cektiginiz sorunlarin hicbirini cekmezsiniz hocam merak etmeyin. S24 hem iph 12 hem iph 13 ten cok daha ustun bir cihazdir.

Samsung öneriniz için teşekkürler hocam fakat iPhone Samsung'lara göre küçük ve kolayca taşıyabileceğim için iPhone almayı karar verdim yardım eden herkese teşekkürler.

ben zaten yeni model övmüyorum hocam uzun ömürlü olan cihazlarından bahsediyorum :) 6s hala kullanılabilir bir cihaz

iPhone 13 kadar uzun süre dayanamayacaktır ama Android'lerin hazin sonunu biliyorsunuzdur hocam.
Samsung yazilim guncelleme politikasini guncelledi, iPhone 13'den daha uzun sure guncelleme alacak. Ayrica her turlu donanim olarak cok daha ustun bir cihaz S24. Ikinci el fiyatlari olarak bile iPhone 13'un gecebilecegini sanmam, cikisindan 3 yil gecti bile.

"Samsung's Galaxy S24 line will receive seven years of major Android upgrades and protection from vulnerabilities, the company said."

Geri
Yukarı