iPhone 12 vs iPhone 13

Bütçe
35000
Samsung yazilim guncelleme politikasini guncelledi. Ayrica her turlu donanim olarak cok daha ustun bir cihaz S24. Ikinci el fiyatlari olarak bile iPhone 13'un gecebilecegini sanmam, cikisindan 3 yil gecti bile.

"Samsung's Galaxy S24 line will receive seven years of major Android upgrades and protection from vulnerabilities, the Company said."

Türkiye pazarı için konuşalım hocam şöyle iPhone cihazların fiyatları çok fazla düşmüyor Android cihazlar kadar kademeli olarak her yeni modelde düşüyor Android'lerde biraz fiyat karaborsa misali işliyor

Kim ne tutturursa
Dedikleri olay yani

Türkiye pazarı için konuşalım hocam şöyle iPhone cihazların fiyatları çok fazla düşmüyor Android cihazlar kadar kademeli olarak her yeni modelde düşüyor Android'lerde biraz fiyat karaborsa misali işliyor
Biliyorum. iPhone 15'le kiyaslasan kesinlikle Samsung cok daha fazla deger kaybeder ancak 13 oldukca eskidi bile. Ustune 3 model daha cikti. S24 o kadar da deger kaybetmez. Daha S25 bile cikmadi.

iPhone 13'un kisisel tercih disinda hicbir sekilde S24'e ustun gelebilecegini sanmiyorum.

iPhone 13 kadar uzun süre dayanamayacaktır ama Android'lerin hazin sonunu biliyorsunuzdur hocam

Şu anda yurt dışında bulunuyorum ve buradaki insanlar hala iPhone 6s-7 gibi cihazları kullanıyor ona göre uzun ömürlülük için pay biçin derim :)
iPhone 6-7 falan kalmadı artık. O kadar eski modelleri kullanabilenler S6-S7 de kullanır. S24, normal kullanımda iPhone 13'den daha uzun ömürlü bir telefon mantıken.

iPhone 13'un kisisel tercih disinda hicbir sekilde S24'e ustun gelebilecegini sanmiyorum.
Yurt dışında millet S24 mü iPhone 15 mi diye düşünürken bizim milletimiz S24 mü iPhone 13 mü diyor.

Kim ne tutturursa
Dedikleri olay yani
Hocam iphone cihazlar tersine son zamanlarda fiyat kaybi yasarken samsung cihazlar deger kazaniyor 2. elde. Gündem degisti artik.

iPhone 6-7 falan kalmadı artık. O kadar eski modelleri kullanabilenler S6-S7 de kullanır. S24, normal kullanımda iPhone 13'ten daha uzun ömürlü bir telefon mantıken.

S7'nin kalan cihazlarını gördünüz mü hocam hiç piyasada? Çoğu cihaz parça niyetine ekranı kırık bir vaziyette bekliyor veya o halde satışa sunuluyor ve bu arada S7 Edge çok sevdiğim ve kullandığım bir cihazdır

S7'nin kalan cihazlarını gördünüz mü hocam hiç piyasada? Çoğu cihaz parça niyetine ekranı kırık bir vaziyette bekliyor veya o halde satışa sunuluyor ve bu arada S7 Edge çok sevdiğim ve kullandığım bir cihazdır
Hala s7 edge kullanan abim var. Oyunda oynar. Aldigindan bi gune sadece bir kez ekranini kirdi onuda garantiye gonderip yaptirmisti. Banamısın demiyor cihaz.

Hala S7 Edge kullanan abim var. Oyunda oynar. Aldigindan bir gune sadece bir kez ekranini kirdi onu da garantiye gonderip yaptirmisti. Bana mısın demiyor cihaz.

S7 Edge devrim bir cihaz benim gözümde temizini bulabilsem alırım yedek olarak kullanırım ama işte maalesef ki ekranları pahalı ve kronik sorunlu cihazın ederi 1500 ekran 2500

Piyasada S7 görmememiz normal 2025'deyiz sonuçta artık. iPhone 7'nin çokça görülmesinin sebebi milletin iPhone 7'yi hala son model Samsung'lardan iyi sanan kişiler olabilir.

Aynen öyle. Iphone 13 yerine ayni fiyata s24 hatta ve hatta s23 almak bile daha mantikli olur. İkiside cok daha ustun cihazlar.

S7 Edge devrim bir cihaz benim gözümde temizini bulabilsem alırım yedek olarak kullanırım ama işte maalesef ki ekranları pahalı ve kronik sorunlu cihazın ederi 1500 ekran 2500
Evet Edge ve Super Amoled ekran çok daha pahalı oluyor iPhone 7'nin 720p LCD ekranına göre.

Yeni konular

Geri
Yukarı