iPhone 12 vs Samsung Galaxy S20

ahhtera

Kilopat
Katılım
29 Eylül 2015
Mesajlar
151
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum. Şu an Xiaomi Mi 9T kullanıyorum, berbat bir telefon. Yeni telefon alacağım. Bu ikisi arasında 4 bin TL var, o da iOS olduğu için veririm. Samsung telefona 6 bin TL'den fazla vermem. Kamera önemli benim için.
 
Samsung bir telefona 10 bin vermeyeceğim için bunu yazdım.
Peki, siz zaten baştan kararınızı vermişsiniz iPhone 12 alacağınıza dair. Şu şu özellik benim için önemli deyip Samsung almamanızı anlayamadım. Nasıl bir bağlantı kurdunuz? Eğer kamerayla bir bağlantısı yoksa yine ilk dediğime geliyor zaten.
Teknik sitede Samsung S20 daha iyi gözüküyordu.
Hangi siteden söz ettiğinizi bilmiyorum ama puanlama esasına dayalı sistemlerin belirttiklerine göre hareket etmeyin. Yanlış algoritmalarla dengesiz puanlar ortaya çıkıyor.
 
Hayır Samsung bir telefona 10 bin vermeyeceğim için bunu yazdım. Teknik sitede Samsung S20 daha iyi gözüküyordu.

Hocam "epey"den bahsediyorsanız epey sitesi daha kendi nasıl puanladığını bilmiyor. Kameraya bakıyorlar desen iPhone 12 daha önde, AnTuTu gibi saçma bir şeye bakıyorlar desen yene iPhone 12 önde. Ekran desek tamam çözünürlük olarak S20 iyi olsa da ekran özellikleri bakımından iPhone 12 iyi.
S20 ile iPhone 12'yi karşılaştırmak pek doğru değil ve epey sitesine inanırsanız açık konuşayım çok pişman olursunuz.
 
9T modeli gayet iyi telefon beğenmemen ilginç. İkisi arasından iPhone 12 donanım, performans, batarya ve kamera olarak daha iyi bir cihaz. Kamera diyorsan iPhone 12.

Hocam teknoloji işi biraz şans gibi. Bu telefon şarjda ısınıyor. Oyun oynarken hem kasıyor hem de inanılmaz derecede ısınıyor. Teknik servise verdim herhangi bir sorun yok dediler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı