iPhone 12'den S23 Ultra'ya geçilir mi?

cuve

Hectopat
iPhone 12 telefonumu satıp S23 ultraya geçmeyi düşünüyorum. Önce ki senelerde bu ikili arasında ki çekişmeyi takip ederdim ancak son 5 zamandır takip etmiyorum. Hangisi daha avantajlıdır her açıdan? Aklınıza gelen her + ve - yönü söylerseniz sevinirim.

Avantajlı olmadığı tek konu işletim sistemi S23U'nun. Kalan her konuda S23u daha iyi tabii ki. 14 Pro Max'ten daha iyi bir cihazdan bahsediyoruz.

S23U 1.5 yıllık, iPhone 12 4 yıllık cihaz.

S23U 3-4 sene daha güncelleme alır, iPhone 12 nın 2 senesi kaldı

S23U 70gr filan daha ağır ama malzemesi daha kaliteli

S23U ekranı daha iyi.

S23U Kamerası daha iyi.

S23U Performans anlamında 8gen2 si daha önde.

S23U batarya anlamında da önde.

Özetle s23 ultra ezip geçiyor. :)

Hangisi daha avantajlıdır her açıdan? Aklınıza gelen her + ve - yönü söylerseniz sevinirim.

iPhone 12'den sonra her yönden çağ atlayacağınız cihaz olacak. iPhone 12'nin S23U'ya karşı artı bir özelliği yok. Tek artısı başka Apple cihazlarınız varsa ekosistem uyumsuzluğu olur S23U'ya geçince ama çok da dert edilecek bir durum değil. Geçiniz.

Apple iPhone 8'den sonra kendini çok bozdu. Pro modeller ve düz modeller arasına çok büyük farklar koyuyor. Ben yıllardır telefon onerirken söyle diyorum, paran varsa ve iPhone alacaksan en iyisini al aksi takdirde iPhone alma. Bugün giriş seviye cihazlarda bile olan 120 Hz AMOLED ekranları kat ve kat pahalı satılan Apple'in düz iPhone modellerinde göremedik. Şarj cihazınin artık cihazla gelmemesi falan daha bir sürü şey var da, lanet olsun diyorum Apple'a. Gerçi Samsung'ta abisi ne yaparsa aynısını yapıyor, onlarda çıkardi şarj cihazlarını kutudan.

Geri
Yukarı