iPhone 13, 13 Pro vs 13 Pro Max

Açıkçası çağ dışı dediğiniz telefonlar güzel bir hızda kullanılmaya devam ediliyor. İPhone 13 için özellikle söylüyorum, çağ dışı demeniz biraz abartı.
Ömrü uzun olmayacak kanka o yüzden diyor, pro cihazların donanımı daha yüksek olduğu için haliyle gelişen teknolojiye ayak uydurabilecek diğerine göre daha fazla. Çağ dışı değil, ama çok da yeni değil, çağ dışı olmak üzere.

İşte ben de dedim çağ dışı biraz abartı, bazı insanlar XS Max bile kullanırken hızını iyi alıyorlar demek istediğim. Alacağı kişiye kalmış tabii ki de ben sadece bunu ifade etmek istedim.

Sana kalsa 90.000 TL'ye 13 Pro Max aldıracaksın.
Kardeşim benim, adam demiş ki bu bu bu modellerden birini alacağım, ben de dedim ki bütçen yettiği sürece en üst modelini alman daha mantıklı olacaktır. Burada bir yanlışlık yok. Ayrıca adam bu fiyatlara öncesinde bakmıştır ve biliyordur. Bu fiyatlardan haberdar olarak buraya yazmıştır. İsterse 190000 TL'ye alır bundan sana ne bana ne? Anlamıyorum nasıl düşündüğünüzü gerçekten.

Belki adam ikinci el telefon kullanmaya sıcak bakmıyor. Sıfır olacak benim telefonum diyor, sana ne bundan? 13 Pro max olsun sıfır olsun kesinlikle diye düşünüyor adam belki bizi ilgilendirir mi? Var parası alacak belki. Neden tartışmaya giriyorsun ki? Amaç ne yani?

Daha üst modelleri alabiliyorken hem de daha düşük fiyata neden 13 Pro Max alsın? Gelmişsin 90.000 TL olan 13 promaxı öneriyorsun sıfır diye benim bahsettiğim üst modellerde sıfır aklında bulunsun.

Daha üst modelleri alabiliyorken hem de daha düşük fiyata neden 13 Pro Max alsın? Gelmişsin 90.000 TL olan 13 promaxı öneriyorsun sıfır diye benim bahsettiğim üst modellerde sıfır aklında bulunsun.
Daha üst model nedir? Söylemediniz öyle bir şey.

Bütçeniz nedir bütçe yetiyorsa 13 Pro Max alın tabii ki.
Ayrıca bu mesajı ben mi yazdım siz mi? Kendinizle çelişiyorsunuz.

Son düzenleme:

İhtiyacım arada oyun oynamak gündelik kullanıp hem biraz görüntü olsun bütçem olarak vatandan alışveriş kredisiyle alacağım kart limiti tam uyuşmuyor çünkü almisken 0 alıp geçeyim kafasında olduğum için 2.el cihazlara gözle bakmıyorum almamda.

13 Pro Max vatan da bulunur mu hem 14 le 13 Pro Max arasında fark var mı hangisi önde götürür.

İphone 11'in bile hala gideri var sıfırı her yerde satılıyor 13 Pro max'in mi sıfırı olmayacak?
Arkadaşlar sıfırı yok derken sıfırları karaborsa olup 16 Pro’nun sıfırı ile aynı parada satıldığı için yok dedim. Bir Pro serisi cihaz 1 sene üretilir diğer sene yeni Pro serisi cihaz geldiğinde karaborsa olur. Fiyatlar bu yüzden de 16 Pro ile aynı fiyatta. Ama düz modeller 4-5 sene üretilip sıfırları bulunabilir. Sizler konu sahibi arkadaşa ısrarla 16 Pro fiyatına 13 Pro önerecekseniz bilemem.

Açıkçası çağ dışı dediğiniz telefonlar güzel bir hızda kullanılmaya devam ediliyor. İPhone 13 için özellikle söylüyorum, çağ dışı demeniz biraz abartı.
Güneş ışığı altında zor görülen ekranıyla, telefoto olmamasıyla ve 60Hz tazeleme sunmasıyla son derece çağ dışı lafına oturan cihazlar kusura bakmayın kullanılıyor diye çağ dışı olmaması anlamına gelmez.

Hocam vatan da 13Pro Max filan bulunur mu yani yoksa alışveriş kredisiyle 14 bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…